Zanimljivosti

11.06.2014.

Zvezde koje volimo da mrzimo Vol. 2 Cortney Love
foto: Youtube screenshot
Zvezde koje volimo da mrzimo Vol. 2

I nagrada za najiritantniju zvezdu ide...

Coutney Love

Žena koja je mnogo poznatija kao supruga Kurta Cobaina nego po svojoj muzici daje dosta materijala za iritiranje, čak i previše! Golotinja na koncertima, ulici, u emisijama itd., razni skandali, optuživanje za Kurtovu smrt, nevođenje brige o svom detetu, svađanje sa drugim zvezdama – lista je beskonačna! Dobra stvar kod Coutney jeste ta da se barem njoj ništa ne može pripisati da je osmišljeno u cilju marketinga – ona je jednostavno opičena, plus piće ili droga, i eto nam zabave 24/7!

Insane Clown Posse

Za njih verovatno niste čuli (možda ako slušate tzv. horrorcore), ali ovaj dvojac nosi titulu najomraženijeg sastava na planeti – samo pogledajte njihov spot ili nastup, i biće vam sve jasno. Oni imaju bazu vatenih fanova i neverovatan broj prodatih albuma, i možda je to ono što je „najhororičnije“ u celoj priči...

Justin Bieber

Trenutno možda najomraženija muzička zvezda. Još od njegovih početaka nije bio omiljen, ali kako je gazio sve dublje i adolescenciju, tako je počeo sve više i više da nervira! Razni ispadi, što u javnosti, što na društvenim mrežama („Znam da bi Ana Frank sigurno bila belieber“ npr.), ali i njegovi fanovi, tzv. „belieberi“ koji su ubilački nastrojeni desetogodišnjaci su glavni razlozi zbog kojih ljudima ide na živce. 

Nickleback

Jedna reč – Kanađani. Chad Kroeger i ekipa su jedna od najslušanijih grupa s početka dvehiljaditih, boga pitaj kako. Rock zvuk koji vas na prvu notu asocira na američke mature, oblačenje, reči nekih pesama koje kao da je pisao pavijan a ne čovek – samo su neke od stvari kojima Nickleback ide na živce. Jedna dodatna informacija koja može da učini da ih mrzite još više – frontmen Chad Kroeger je oženio Avril Lavigne!!! WTF?!?!?

Chris Brown

Brotha niskog rasta, i visokog, iritantnog glasa. Svoj nedostatk visine nadoknađuje izazivanjem skandala, pa je do sada bio i uslovno osuđivan, ali i u zatvoru. Najveći gnev naroda je izazvao kada je premlatio Rihannu sa kojom je bio u vezi, ali nekako se i to stišalo. Međutim, Chris kvartlano pravi jedan veći skandal, minimum, pa se od njega može očekivati svašta u budućnosti. Ostaje misterija ko kupuje njegove singlove i albume, jer iako je momak muzikalan i talentovan, on se toliko retardirano ponaša da to baca u drugi plan...

 

Ostavi
komentar