Zanimljivosti

24.07.2013.

Žuta sreda: Ventilator, svadba i Jack Daniels Beth Ditto i Kristing Ogata
foto: Youtube screenshot
Žuta sreda: Ventilator, svadba i Jack Daniels

Najbolji tračevi i sveta poznatih

Ala vreme leti...

Selena Gomez je jedna od onih slavnih ličnosti koji su nam bukvalno odrasle pred očima a u njenom slučaju, ne znamo za vas, ali nama deluje neverovatno koliko je vreme brzo proletelo a još manje da je Selena napunila 21 godinu!

Da, dobro ste videli! Veliki dan je bio 22. jula a kako pišu svetski tabloidi, Selena se momentalno dohvatila čaše, budući da je prema američkom zakonodavstvu ona tek sada postala punoletna i stekla pravo da loče. Pardon da pije.

Kako je sama „priznala“ gostujući u emisiji čuvenog Jay Lenoa, njeno „prvo“ piće bio je Jack Daniels i ona ne može da se seti koliko je čašica popila. Mi ćemo se praviti da joj verujemo da je tog dana prvi put probala alkohol, pravićemo se da joj verujemo da se ne seća koliko je popila i pravićemo se da joj verujemo da joj Jack Daniels ništa nije platio za ovu reklamu u udarnom terminu...

Danas maaaajkooo, ženiš svoju ćerku, ženiš svoju ćeeerkuuu... (?!?)

Preslatka pevačica čuvenog sastava Gossip, Beth Ditto nam se napokon udala! Srećna mladoženjka je njena nekadašnja asistentkinja Kristin Ogata! Kako je Kristin sa Havaja, svečana ceremonija je održana upravo tamo a Beth je blistala u predivnoj beloj haljini by Jean Paul Gaultier.

Pravićemo se da ama baš ničega neobičnog nema u ovoj vesti pa čak nećemo komentarisati ni činjenicu da mladoženje u ovoj priči nema ni od korova.

Napao me ventilator!

Beyonce je na nedavno održanom koncertu u Montrealu imala bliski susret sa – ventilatorom. Hm... Ovako nekako... Dok je u zanosu izvodila svoj mega hit „Halo“, Beyonce je izgleda zalutala previše blizu opreme tj. ventilatora koji je Beyonce umalo koštao glave (pardon, kose) jer su joj se lokne upetljale i uvukle u elise čupajući je zarobivši je u jednom trenutku.

Srećom, ljudi iz obezbeđenja su brzo reagovali i oslobodili našu divu na vreme tako da joj ni dlaka sa glave ne fali. Ili možda i fali... Ne znam...

Ostavi
komentar