Zanimljivosti

10.04.2013.

Žuta sreda: udaje se Rihanna, Jay Z kupuje ostrvo Marc Anthony i Jennifer Lopez
foto: Youtube screenshot
Žuta sreda: udaje se Rihanna, Jay Z kupuje ostrvo

Lude vesti iz života velikih muzičkih zvezda

Ima se, može se

Jay Z navodno ovih dana planira kupovinu privatnog ostrva. Čuveni reper ovom kapitalnom kupovinom pokušava da nađe mesto koje će biti dom za njega, njegovu suprugu Beyonce i njihovu ćerkicu. Spreman je da potroši oko 3 miliona dolara a razgleda ostrvca u oblasti Bahama.

Ah... ti poznati...

Velika srećna porodica...

Nakon što se čuveni latino par Jennifer LopezMarc Anthony rastao, svako je krenuo svojim putem. Ona je započela vezu sa 19 godina mlađim plesačem Casperom Smartom (pravo prezime za ovog momka) a ni Marc nije ostao kratkih rukava i u vezi je sa Chloe Green, ćerkom prebogatog Top - Shop tajkuna koja ima svega 22 godine i sa kojom je izgleda započeo zajednički život. E, upravo tim povodom i povodom dogovora oko toga kad će ko i na koji način brinuti o njihovim petogodišnjim blizancima, našli su se svo troje: Jennifer, Marc i mlađana Chloe. I – zamislite, neverovatno, Jennifer i Chloe su „kliknule“ i našle zajednički jezik i više od toga! Kako neki tabloidi javljaju, dve žene su oduševljene jedna drugom. Mnogi bi rekli: „velika srećna porodica“ a mi kažemo: „jadan Marc“.

Udaje nam se Rihanna

Verujte, trudimo se iz petnih žila da jednom sastavimo „žutu sredu“ bez Rihanne i Justina Biebera, ali ne vredi – ne ide i to ti je!

Ovoga puta, lepotica sa Barbadosa se (navodno) udaje! Naravno, a za koga bi drugog nego za svog nekadašnjeg zlostavljača Chrisa Browna sa kojim je poslednjih godina raskidala više puta nego što normalan čovek može da isprati. E, sad su se navodno dozvali pameti, a Chris traži odgovarajući dijamantski prsten.

Ajde, nek’ je sa srećom...

Ti ludi Englezi

Da su Englezi oduvek imali uvrnut smisao za humor, dobro je poznato, ali ovo nismo očekivali ni u najluđim snovima. Naime, iako u vestima gledamo hvalospeve o nedavno preminuloj Margaret Thatcher bilo je, izgleda, i mnogo onih koji i nisu baš mnogo voleli bivšu premijerku. Izgleda da je baš ta „šačica“ kontraša zadužena za to što se pesma iz čuvenog mjuzikla Čarobnjak iz OZ-a „Ding Dong! The Witch Is Dead“ nenormalnom brzinom penje na top listama dospevši juče na visoko 9. mesto iTunes liste! Online prodaja ovog singla raste i očekuje se da će u narednim danima doći i na sam vrh svetskih chartova. E, pa ljudi, stvarno nema smisla (hihi) .

Ostavi
komentar