Zanimljivosti

23.04.2014.

Žuta sreda: R.I.P., prljav veš i EX YU prepucavanja Katy Perry
foto: Youtube screenshot
Žuta sreda: R.I.P., prljav veš i EX YU prepucavanja

Tiho posle Uskrsa...

Blake Fielder Civil prvi put na Amynom grobu – bivši muž čuvene kantautorke prvi put je posetio njen grob, jer u momnetu kada je umrla, Blake je bio u zatvoru na izdržavanju kazne. Po izlasku, on je malo preterao sa heroinom zbog gubitka svoje voljene, i tek je sad smogao snage da kaže „R.I.P.“ jednoj od najtalentovanijih britanskih pevačica!

Kanye i Common otvaraju 20 hiljada radnih mesta – konačno nešto dobro i od ovog čoveka! Kanye i njegov kolega reper Common otvorili su privremena radna mesta za 20 hiljada mladih u Čikagu, povodom organizacije festivala „Aahh! Fest!“. Radna mesta su privremenog karaktera, barem dok se ne skupi više novca, ali u svakom slučaju – potez za pohvalu!

Katy Perry iznosi „prljav veš“ u javnostJohn Mayer je prošlost za popularnu pevačicu, ali izgleda da razlaz nije prošao glatko – kako prenose američki tabloidi Katy svima iznosi intimne detalje o svom bivšem dečku! Voli da koristi maskaru, ima više krema za negu tela od nje, depilira se, i najmasniji – njegov polni organ ima mnogo čudan oblik! Katy, seti se svojih stihova numere „E.T.“ – pazi šta želiš, možda se i ostvari!

Prepucavanja Bijelog Dugmeta – bend ove godine slavi četrdeset godina od svog osnivanja, i bilo je priče da povodom ove prilike od jeseni krenu koncerti širom bivše Jugoslavije. Ali, naravno, ništa ne može proći bez svađe, pa su bivši pevač Tifa i menadžer Raka Marić navodno zaratili, i sad se tu pominju neki nezadovoljavajući honorari, lažirani narko-testovi i šta sve ne. Raka je takođe izjavio da ako bude koncerata na jesen, na njima neće nastupiti Tifa, i da će kultni jugoslovenski bend svoj jubilej na turnejama slaviti samo uz jednog pevača – kog, za sada ostaje misterija!

Tetreb nedelje: Katy Perry! Džiberski je iznositi nečiju intimu u javnost bez obzira na sve. Zip it shrimpy, i teraj dalje!   

Ostavi
komentar