Zanimljivosti

24.04.2013.

Žuta sreda: ove nedelje tračevi su... istina Amy Winehouse
foto: Youtube screenshot
Žuta sreda: ove nedelje tračevi su... istina

Prvo pitaj pa onda skrnavi

Već je stara vest da je Beyonce dobila zadatak da za potrebe rimejka filma „The Great Gatsby“ obradi čuveni hit Amy Winehouse „Back to black“. E, sada, osim što pesma po mišljenju mnogih zvuči paradoksalno loše, pre par dana se oglasio i otac pokojne Amy, Mitch Winehouse koji je izjavio da ga niko nije kontaktirao niti pitao za odobrenje u vezi ove obrade. Konstatovao je takođe da mu se obrada ne dopada kao i da Beyonce nije ništa novo u rekla ovom verzijom pesme. Naravno, epilog je da je Mitch dao svoju saglasnost (retroaktivno) ali i da namerava da ovu igrariju skupo naplati. Budući da su se producenti uveliko zaigrali i da im je pesma jedna od glavnih aduta za podizanje tenzije pred izlazak filma, jasno je da nazad neće moći i da će Mitch po svoj prilici dobiti cifru koju napiše na papiriću. To će mu pomoći da zaboravi koliko je obrada u stvari loša pa možda dođe i na premijeru filma ...

Ko tebe kamenom ti njega – novom pesmom!

YouTube zvezda Rebecca Black koju verovatno znate po njenom prvom i za sada jedinom hitu „Friday“ koji je dobio grozne kritike i etiketu verovatno najgore pesme svih vremena. (malo ga preteraše, ništa što već nismo čuli od Mr. Biebera). Uprkos sahranjivanju od strane kritičara, „Friday“ je na YouTube-u pregledan više od 170 miliona puta što je Rebeccu plasiralo na listu takozvanih viral celebrity-a.

Pre par dana, Rebecca se uhvatila u koštac sa daleko većim pevačkim zadatkom uradivši cover za Rihannin megahit „Stay“. Pesma je za pet dana pregledana oko 185 hiljada puta, a da joj je potez prilično pametan dokazuju i komentari koji su ovoga puta uglavnom pozitivni. Najveća holivudska baba žvaka Perez Hilton, međutim, ne misli tako pa je ovu informaciju na svom blogu objavio uz prilično uvredljiv komentar. Ali – objavio je! A za zvezdicu u usponu i to mnogo znači. Bravo Rebecca i samo napred.

Sirota naša Madonna, samo problemi u porodici...

Madonnin brat, Anthony Ciccone, priveden je 21. aprila, nakon što se opirao hapšenju od strane policajaca Mičigena.

Kao da nije bilo dovoljno što je prošlog meseca Anthony (56) optuživao slavnu sestru da mu je okrenula leđa i ostavila ga na ulici nakon što je izgubio posao! Pa je prošle nedelje imala problema sa ćerkom Lurdes a sada još i ovo – cccc...

Tokom opiranja hapšenju, Anthony je pao i udario glavom o pod što se završilo sa 9 kopči. Trenutno je u pritvoru i čeka suđenje.

Drži se Madonna!

 

Ostavi
komentar