Zanimljivosti

26.02.2014.

Žuta sreda: opasna ljubav fanova, fotka koja je razorila brak i još mnogo toga Robin Thicke
foto: Youtube screenshot
Žuta sreda: opasna ljubav fanova, fotka koja je razorila brak i još mnogo toga

Selena Gomez: „otkazujem nastupe da bih postala bolja osoba“?!

Nakon nebrojanih raskida i mirenja sa planetarnim pop starom Justinom Bieberom, a potom i skandala sa navodnim alkoholizmom i rehabilitacijom, Selena Gomez je ovih dana otkazala nastupe u Aziji i Australiji uz nebulozno objašnjenje da to radi da bi sebi posvetila vreme i, citiramo: „postala bolja osoba“?!

Lepuškasta glumica, pevačica i bivša zvezda Disney produkcije je ovim povodom izdala sledeće saopštenje: „Moji fanovi su mi veoma važni i nikada ne bih želela da ih razočaram. Ipak, postalo mi je jasno da nakon mnogih godina u kojima sam posao postavljala na prvo mesto, sada moram nešto vremena osvetiti samo sebi kako bih bila što je moguće bolja osoba. Svojim obožavaocima se iskreno izvinjavam i nadam se da znate koliko mi svako od vas znači.“

Ok Selena ako ti misliš da tako treba...

Miley edukuje decu... ko razume shvatiće

Iako na koncertima na svojoj „Bangerz“ turneji Miley nastupa više gola nego obučena, „jaše“ gigantski hot – dog a nedavno je tanga gaće jedne obožavateljke na zaprepašćenje pristnih stavila u usta (?!), Miley Cyrus ne odustaje od tvrdnje da su njeni nastupi edukativnog karaktera te da se zapravo radi o „prevazilaženju tabua i kontraverzi“. Ipak, dvadesetjednogodišnja zvezda priznaje da je povređuju negativni komentari onih koji, prema njenim rečima, ne shvataju suštinu ovog showa kao i koji ne vrednuju i ne prepoznaju količinu energije koju ona ulaže u svaki nastup.

Oasis slave 20 godina od izlaska albuma „Definetely Maybe“

Verovali ili ne, prošlo je već punih 20 godina od kako je izašao kultni album britanskog sastava Oasis „Definetely Maybe“!

Bend će ovaj jubilej proslaviti izbacivanjem remasterizovanog izdanja na kom će se, pored pesama sa albuma naći i neke od do sada neobjavljenih traka!

Sve ovo Oasis su najavili na svom web sajtu što je bilo sasvim dovoljno za podizanje planetarne prašine koja se, verujemo, neće smiriti sve do 19. maja kada će album zvanično izaći.

Od ljubavi fanova i konji umiru

Da slava ima i „onu drugu stranu“ pokazuje događaj od svega pre par dana kada su fanovi umalo pregazili nesrećnu Rihannu dok je, opkoljena telohraniteljima pokušavala da pređe svega nekoliko metara od kombija iz kog je izašla do ulaza u jedan francuski butik. Iako se radi o ljudima koji su došli da vide svog idola, zastrašujuće je naći se u tolikoj masi koja je pritom u delirijumu i verujemo da Rihanni nije bilo nimalo prijatno.

Sve je, naravno, zabeleženo na snimku koji možete pogledati niže u tekstu.

Naravoučenije: Ne dirati obožavateljkinu guzu!

Izgleda da ko im sreće u karijeri nema sreće u ljubavi... Nesrećnog Robina Thickea je supruga, sa kojom je punih devet godina bio u srećnom braku, ostavila, i to zbog „bezazlene“ fotografije na kojoj je on jednu obožavateljku uhvatio za guzu. Upućeni kažu da su problemi među supružnicima počeli još oko snimanja spota za mega hit „Blurred Lines“ u kom se pojavljuju brojne obnažene lepotice a da je sve eskaliralo oko čuvenog nastupa na dodeli MTV nagrada sa Miley i konačno ovom „nevaljalom“ fotkom. Šta reći...

Ostavi
komentar