Zanimljivosti

04.09.2013.

Žuta sreda: Obavezna Gaga, Miley i jedna frizura Lady Gaga, ArtPOP
foto: www.universalmusic.rs
Žuta sreda: Obavezna Gaga, Miley i jedna frizura

Gaga & TLC – kako vam zvuči ova kombinacija?

Kao da joj nije dosta obaveza oko sopstvenog novog albuma, „Artpop“, Lady Gaga ozbiljno razmatra da krene u zajednički projekat sa devojkama iz sastava TLC. Devojke, kao što smo već najavljivali, planiraju comeback sa albumom koji je najavljen za oktobar a jednu od numera sa ovog albuma je pisala upravo Gaga.

Novi TLC album izlazi punih 11 godina nakon tragične automobilske nesreće u kojoj je nastradala jedna od članica, Lisa Lopes. Svih ovih godina niko nije zauzeo njeno mesto u bendu a da li će se Gaga oprobati i u ovoj ulozi ili se radi o još jednom njenom prolaznom ludilu, ostaje da vidimo. Sve je pod kontrolom dok Marina Abramović ne peva na Artpop-u!

Upisala se u istoriju...

Neverovatno ali istinito, ni više od 10 dana nakon ceremonije dodele MTV VMA, priče oko, u najmanju ruku, skandaloznog, nastupa mlađane Miley Cyrus, se ne stišavaju. Od nje smo proteklih dana mogli da čujemo dve verzije. U prvoj se navodno „otvorila“ novinarima priznavši da je njen život „jedan običan haos“, da ne živi normalnim životom i da je u takvoj situaciji normalno da praviš greške i gluposti. U drugoj je njena ideja navodno bila da se upiše u istoriju MTV VMA nastupa. E tu je uspela, nema šta. Lady Gaga, koja je do sada držala tron kad su u pitanju nastupi na ovoj ceremoniji, sirota čupa kosu, pardon – periku, sa glave jer ovo što nam je Miley priredila niko živ pod kapom nebeskom neće moći da prevaziđe. Cyrus, koja se (ne zavaravajmo se), očigledno kaje zbog ovog ispada, pokušava da umanji veličinu skandala pravdajući se time da su pre nje to radile Madonna i Britney i da ona zapravo ne zna zašto se diže tolika frka. Hm... kako vama ovo zvuči?

Majka Muju...

I, da čovek zaista ne poveruje, jedna frizura je uspela da ugrabi deo medijske pažnje skandaloznoj Miley i njenom prstu, jeziku i lateks kostimu! Radi se o najnovijem izdanju Alicie Keys o kom bismo nadugačko mogli diskutovati. Da li se radi o nedostatku novca i tzv. „uradi sam“ receptu, ili je žena htela da oda počast davno preminulom Adolfu Hitleru ili... ne znam... nisam pametna. Svaka joj čast u svakom slučaju. (napomena: nemojte ovo probati kod kuće).

 

Ostavi
komentar