Zanimljivosti

12.03.2014.

Žuta sreda: Nesuđeno kumstvo, ljubomora i perverzije Jay Z
foto: Youtube screenshot
Žuta sreda: Nesuđeno kumstvo, ljubomora i perverzije

Žuto i pikantno – the way we like it!

Kanye i Kim ostali bez kumova – Jay Z, koji je Kanyeu dobar prijatelj, odbio je da bude kum na njegovom venčanju jer on i Beyonce ne žele da budu deo rijalitija “Keeping Up With the Kardashians”! Venčanje bi trebalo da se održi u Parizu, i poznati par Carter će se pojaviti samo ako ne budu snimali, jer se navodno, Beyonce grozi rijalitija, i ne želi da učestvuje u tome ni po koju cenu! Izgleda da se kumstvo u nekim situacijama ipak odbija...

Posesivnost Shakirinog muža – Kolumbijska pevačica je izjavila da je snimanje spotova sa zgodnim momcima prošlost, pošto je Pique ljubomoran i posesivan! Ona je rekla da joj muž nije “izričito zabranio” ali da se to nekako podrazumeva, i njoj je to na neki način i simpatično što je tako zaštitnički nastrojen. Vidimo da maženje sa ženama nije nikakav problem za Pique-a, sudeći po scenama iz spota sa Rihannom “Can't Remember To Forget You”. Mi imamo samo da poručimo – Klara Cetkin se prevrće u grobu, Shakira srećan 8. mart!

Perverzije koje zvezde vole – Ovo bi trebalo uzeti sa rezervom. Navodno, Rihanna voli da je bičuju i “spank”-uju, Gaga voli da nosi razne kostime i da se grize i ujeda, Tommy Lee obožava stopala (mada to što voli Tommy Lee već smo videli u sada već čuvenom klipu sa Pamelom Anderson), Ricky Martin voli “golden shower” tj. da poliva nekoga (livin' la vida loca)... Mi mislimo da je ovo mnogo više marketing sa ciljem šokiranja, a i ruku na srce, ovo smo slušali već hiljade puta! Mi mislimo da su oni povučeni najperverziniji pa nas interesuje šta voli na primer Susan Boyle? 

Ostavi
komentar