Zanimljivosti

14.05.2014.

Žuta sreda: Mnogo tračeva i slučaj "Eurosong" Grand Final: Winner on stage
foto: www.eurovision.tv / Thomas Hanses
Žuta sreda: Mnogo tračeva i slučaj "Eurosong"

Mi kažemo: Bravo Končita!

Miley jahala naduvani penis – ona više ne zna šta će sama sa sobom. U jednom gay londonskom klubu, Miley je tokom nastupa zajahala džinovski naduvani penis i poručila da smo svi mi gay, neki manje a neki više. Odmori dete više, 'leba ti...

P. Diddy dobio počasni doktoratSean Combs, poznatiji svima kao Diddy (ili P. Diddy ili Puff Daddy) je od svog fakulteta koji je pohađao dve godine pre nego što je krenuo da ganja muzičku karijeru, dobio počasni doktorat (da l' iz oblasti žurkologije, rap-ologije ili čega god, nesmo sigurni). Šta reći a ritualno se ne samozapaliti...

Solange probala fatalit na Jay Z-u – „Ne znaš šta je slast, dok ne probaš svast(iku)“ je izreka koju gospodin Carter sigurno neće koristiti, bar ne u ovom braku! Posle „Met Gala“ svetkovine, Beyonce, njen muž Jay Z i njena sestra Solange su se uputili na afterparty, ali je kratka vožnja lifta postala nalik sceni iz „Kill Bill“-a! Solange je, iz za sada nepoznatih razloga (kruže glasine da je Jay Z udario Beyonce), nasrnula na zeta, udaravši ga rukama a bome i nogom, i da u pomoć nije priskočio telohranitelj, ko zna šta bi bilo! Jay Z se poneo džentlmenski, pa nije uzvraćao udarce, ali ubedljivo najjača je Beyonce koja mirno stoji i izgleda kao da se dosađuje, ili narodski rečeno – „boli je patka“! Jedan od boljih komentara na internetu je bio: „Pa šta je trebalo da uradi, nosila je Givenchy?!“ (P.S. Za koga navijate?):

Rusiji prekipelo zbog bradate pevačice – poznato je da nam braća nisu toliko tolerantna kada su u pitanju ovakve teme, ali im je izgleda posle Končitine pobede dozlogrdilo, pa su se javile ideje da se Rusija povuče (demonstrativno) iz evrovizijskog takmičenja, i da napravi sopstveno, nešto kao „Glas Evroazije“. Pod jedan – da li je moguće da se svet toliko popalio na Končitinu pojavu, pa svako od nas je imao barem jednu babu, babatetku, strinu ili sličnu rođaku koja je imala brke ili bradu, i od koje smo bežali k'o đavo od krsta samo da nas ne poljubi; pod dva – nigerijske devojčice nestaju, glečeri se tope brže nego očekivano, u svakom školskom dvorištu „operiše“ minimum jedan diler, preti nam opasnost od nestanka nacije itd. itd., a vi se brinete kako da deci objasnite ženu sa bradom?; pod tri – na kraju, sa muzičke tačke gledišta, Evrovizija je parada kiča i lakih nota, i pre svega pevačko takmičenje, a Končita peva i više nego dobro. Ako nas pitate, manja je fama poslati bradatu pevačicu koja peva odlično nego nebradatu lepoticu koja ne može da ubode ćevap a kamoli ton, a kojih, ruku na srce, imamo na pretek!

Do sledeće srede...

Tetreb nedelje: ovog puta niko od poznatih, već zatucana masa koja daje moralne kritike na jedan od oblika jeftine zabave. Da li ste vi zaista toliko dokoni? 

Ostavi
komentar