Zanimljivosti

10.06.2015.

Žuta sreda: Miley opet provocira, Grace Jones lik nedelje Miley Cyrus
foto: Official Instagram Profile
Žuta sreda: Miley opet provocira, Grace Jones lik nedelje

Nastavlja se Houston saga, J.Lo nisko pala

Miley i svinja – na naslovnoj strani magazina „Paper“ ovoga meseca našla se Miley Cyrus, a slika prikazuje pevačicu koja grli svog ljubimca svinju. Miley je htela da skrene pažnju na svoju organizaciju „Happy Hippie Foundation“ koja pomaže mladim beskućnicima i pripadnicima LGBT zajednice. Kao i uvek, uspela je...

Houston saga se nastavlja ( i to ne dobro) – nesreća porodice Houston-Brown kao da nema kraja (izbegavajte krek) – u neautorizovanoj biografiji ćerke pokojne Whitney Houston stoje navodi da je Bobbi, koja se predozirala ove zime i završila na višemesečnom lečenju, drogirala od svoje 14 godine, pokušala suicid, pokušača da izbode svoju majku... Kao što rekosmo, crack is whack! Stay in school!

Grace Jones je i dalje bog – legendarna pevačica je još jednom pokazala šta znači biti kul, i da to nema veze s godinama – nedavno je nastupila na festivalu u Mančesteru, gde je izvela svoje hitove, đuskajući u toples odevnoj kombinaciji, inspirisanom plemenskim elementima. Amin, sestro!

Kim priredila Kanyeu luksuzan rođendan – poptpuno nebitna vest, ako hoćete nešto kul, vratite se na pasus iznad.

J.Lo srećna sa novim/starim momkom – gubitnica nedelje, definitivno. Iako je Casper prevario Jennifer sa transekualcem (nema veze s kim doduše, prevara je prevara, a Casper ološčić), Jenny je izgleda raspoložena ove godine, pa je svom bivšem oprostila i prihvatila ga nazad. Još jedan dokaz, kao i nesrećna Whiteny gore, da lepota i keš ne moraju nužno značiti i sreću. Doduše, ova se ne gudrira. Barem ne još.

 

Ostavi
komentar

Povezano