Zanimljivosti

05.03.2014.

Žuta sreda: Miley Curus gay or not, Katy Perry razbesnela vernike Katy Perry
foto: Detalj iz spota za "Dark Horse"
Žuta sreda: Miley Curus gay or not, Katy Perry razbesnela vernike

Ove nedelje samo žućkasto...

Miley Cyrus je gay – redovna tema ovih rubrika, Miley Cyrus, opet provocira javnost, pa su tako krenule spekulacije da je Miley gay ili biseksualka! Naime, ona je na Instagram profilu izbacila sliku gde se ljubi sa ćerkom vlasnika magazina „Hustler“, hip-hoperkom Brooke Candy, a par dana kasnije izvela je devojku na binu tokom svog nastupa i poljubila je, naravno u usta. Mi se samo pitamo da li i dalje postoje ljudi (ne računajući klince) koji padaju na ove marketinške trikove?!

Protest protiv Robina Thickea – izvođača megahita „Blurred Lines“ je u Bostonu doživeo neprijatnost – dočekao ga je protest ispred Bostonskog Univerziteta, gde su demostranti držali parole sa natpisima „I Know What You Want – My Rapist“, „I'm Not Your Good Girl“ i slične, apropo optužbi da je njegov hit jedna seksistička pesma koja unižava žene (?!). Thicke se nije mnogo potresao jer ima većih problema u životu, pošto ga je žena napustila posle deset godina braka. Iznenadna slava + veliki prilivi keša + kriza srednjih godina = twerkovanje s Miley = razvod.

Katy Perry na „udaru“ muslimana – mlada pevačica je nedavno izbacila spot za numeru „Dark Horse“ koji je urađen u egipatskom stilu, ali je islamskim vernicima zasmetalo što se u jednom  trenutku vidi da prosac koga Katy ubija i pretvara u pesak nosi privezak sa arapskom reči „Allah“. Potpisana je peticija, sporna scena je izbačena iz spota, a mi postavljamo pitanje režiseru spota –  kakve veze ima islam i stari Egipat?! Verovatno se Amon Ra prevrće negde na nebu...

 

Do sledeće nedelje...   

Ostavi
komentar