Zanimljivosti

20.05.2015.

Žuta sreda: kilogrami, operacije, padovi Mariah Carey
foto: YouTube screenshot
Žuta sreda: kilogrami, operacije, padovi

Nema seksa ove nedelje...

Mariah na udaru kritika – diva raskošnog glasa je dobila rezidenturu u Las Vegasu, gde održava seriju svojih nastupa, a posle komentara da njen glas ipak nije propao i da se još dobro drži, usledili su oni koji se tiču kilograma – Mariah je na cover-u svog novog kompilacijskog albuma savršena, u uskoj crnoj haljini, dugih nogu, ali je realnost malo drugačija – ona opet muči muku sa kilogramima, ali od uskih haljina ne odustaje! Sestro, sve dok pevaš kako pevaš, možeš i džak da nosiš, ako nas pitaš...

James Hetfield svira Adele – frontmen sastava Metallica je pravi ćale – on je nedavno u San Francisku na binu izveo svoju šesnaestogodišnju ćerku i sa njom izveo Adelinu numeru „Crazy For You“. U pitanju je bio humanitarni događaj, a heavy metal tata je blisatao od ponosa:

Iggy Azalea nije izabrala dobrog hirurga – još jedna dama na udaru je kritika zbog svog izgleda – na dodeli Billboard nagrada pojavila se Iggy, koja je pokrenula lavinu negativnih komentara zbog svog veštačkog izgleda. Ona je ranije priznala da je uradila grudi, a sada se vidi da je nešto radila i na faci, ali bezuspešno! Na internetu su se pojavile razne fore tviteraša i ostalih, koji Iggy upoređuju sa Sunđer Bobom i nabildovanim Lignjoslavom...

The Egde pao sa ivice – gitarista sastava U2, nosi nadimak The Edge (ivica), a sada je njegov nick dobio pravo značenje – na nedavnom koncertu, The Edge je skliznuo sa ivice bine, zaradivši posekotinu, koju je pokazao na svom Instagram profilu. Pogledajte susret The Egde-a i ivice:

 

P.S. Beyonce i Nicki Minaj su izgleda sada najbolje drugarice, pa su izbacile novi spot u kojem to pokazuju, a povodom kojeg imamo nešto da poručimo – ne ložite se, ne ložite ni nas, nećemo da koristimo Tidal!

Ostavi
komentar

Povezano