Zanimljivosti

11.06.2014.

Žuta sreda: Jessica Simpson pijana, Sting ne zna da tapše?! Jessica Simpson
foto: YouTube screenshot, TMZ Video
Žuta sreda: Jessica Simpson pijana, Sting ne zna da tapše?!

Jennifer Lopez raskinula s dečkom – prošle nedelje smo pisali da su krenule glasine kako ju je Casper, sada bivši dečko Jennifer, prevario sa transeksulanim modelom – i izgleda je sve bilo istina! J Lo je Casperu rekla zbogom, ali ne deluje da mnogo pati, a i nema razloga – novi album izlazi za par dana!

Jay Z vara Beyonce – kruže priče da njihov brak nimalo nije skladan kao što izgleda, a poslednji trač je da Jay Z vara Beyonce sa plavokosmo hostesom iz jednog njujorškog kluba. Pardon, VIP hostesom. Casey Cohen, kako joj je ime, je nekom delu amričke publike postala poznata kao zvezda jednog rijaliti programa. Izgleda će neko opet pevati „Single Ladies“...

Rihanna u vezi sa Chrisom Martinom – ovo je još jedna priča koja kruži Holivudom! Sveže razvedeni frontmen Coldplaya i barbadoska bomba su uslikani kako večeraju zajedno u jednom restoranu, pa su glasine odmah krenule! Ako je ovo tačno – sa Gwyneth na Rihannu – to majstore!

Jessica malo više cugnula – pevačica iz Teksasa je snimljena kako unezverena ulazi u jedan holivudski klub, a sa njom je bio i njen verenik koji joj je pomagao. Jessica je konačno smršala, uskoro se udaje, ima dvoje dece, karijeru (verovali ili ne, ona „razbija“ kako peva) – cugni sestro, i treba! Pogledajte i sami:

Sting ne zna da tapše – nekom je život majka, a nekom maćeha! Zna da komponuje, da peva,da svira, ali ne zna da tapše! Na netu se pojavio snimak jedne dodele gde Sting na dodeli Tony Awards koristi poprilično neobičnu tehniku tapšanja! Verovatno je to posledica situacije da ceo život vama aplaudiraju, pa možda ovo i ne bi trebalo da čudi...   

Klik OVDE da vidite ovaj urnebesni video.

Ostavi
komentar