Zanimljivosti

07.08.2013.

Žuta sreda ili kad zvezde polude Lady Gaga
foto: www.universalmusic.rs
Žuta sreda ili kad zvezde polude

Sve o blamovima poznatih i više od toga

Ima li potrebe da se toliko trudi?

Prvo je tobož’ momak iz njene plesne grupe „anonimno“ izjavio za medije da je Gaga počela da se pretvara u pravog monstruma (detaljnije u prošlonedeljnoj žutoj sredi), onda je navodno „procureo“ materijal sa novog albuma ArtPOP koji izlazi u novevembru (na YouTubu se stalno pojavljuju i nestaju razni sumnjivi sadržaji za koje nam je zaista teško da poverujemo da su pravi), a sada je počela da udara po ruskoj vladi. Jao bre Gaga... i to sve baš sada, sasvim slučajno, dve nedelje pre izlaska prvog najavnog singla za novi album. Ženo – ArtPOP i sve u vezi njega će SVI na planeti hteti da kupe bez da se baviš svim ovim sporednim glupostima za koje svako sa sve ganglije vidi da su marketinški (jeftin) trik. Razočarala...

Crna udovica...

Prelepa Katy Perry izbacuje novi singl koji kao na iglama očekujemo 12. avgusta, a upravo je izbacila teaser video za ovu numeru (koja se btw. zove „Roar“). Tizer prikazuje par scena sa nečije sahrane na kojoj je, pored uplakane familije i Katy, sa retro cvikama za sunce koje na trenutak skloni da bi namignula kameri, što je krajnje bizarno imajući u vidu okolnosti.

I oko nje se nadigla prašina ovih dana, te je u vezi sa omiljenim vampirom Robertom Patinsonom, te nije, te izjavljuje da joj je on toliko blizak prijatelj da opušteno prdi pred njim (?!) te da joj je Kristen Stewart (Robertova bivša) divna i bliska drugarica... jao... toliko se brani da mora da su zajedno.

A spot i pesma... Hm... sve bi to bilo Ok i vredno komentara da pre par godina Amy Winehouse nije diplomirala na temu sahrana i stavila tačku na ovu temu. Sve posle nje i čista lakrdija. Žao nam je Katy.

Sve izmišljotine oko domaćeg X Factora

Bajaga, Severina, Čola, Brega, Kiki Lesandrić i Jelena Rozga. Šta povezuje sva ova imena? Odgvor je krajnje bizaran – navodi domaćih (žutih) medija da su upravo oni uzeti u obzir kao eventualni članovi žirija u predstojećem X Factoru Adria. Bajaga je doduše, nedavno demantovao ova nagađanja (zvanično – o čemu smo pisali), Seve naravno ne može da se nagodi oko honorara a Kiki i Rozga su nova imena koja nas navode na pomisao da mediji ili mnoooogo izmišljaju ili da su producenti u žešćem bedaku. (uz dužno poštovanje). Mi ćemo o X Factoru ćutati dok ne stignu zvanične objave a do tada, sve priče o žiriju ne zaslužuju bolju poziju od Žute srede.

Žuti poljupci i zagrljaji!

Ostavi
komentar
  • 9.08.2013, 13:34h Party Breaker :( - MjuzNews,primecujem da obozavate da vredjate druge zvezde kao npr. Lady Gagu.Kada ste pricali o njenom predstojecem albumu ARTPOP,rekli ste sve u superlativu o njoj.A sada kazete da je razocarala,da ima jeftine trikove itd.Mislim stvarno!Ona brani homoseksusalce,a ne koristi se njima kao komercijalnim trikom.Niste fer!