Zanimljivosti

30.04.2014.

Žuta sreda: golotinja, (zla) maćeha i najprodavaniji Vogue u istoriji Kim Kardashian i Kanye West
foto: Detalj sa naslovne strane Vogue magazina
Žuta sreda: golotinja, (zla) maćeha i najprodavaniji Vogue u istoriji

Nije loše, nije loše...

Rihanna opet gola – pevačica sa Barbadosa ne propušta priliku da pokaže svoje telo, a ovoga puta je to učinila za jedan francuski modni časopis! Na slikama se vidi preznojena Rihanna, u toplesu i provokativnim gaćicama, sa linijama od sunčanja koje je namerno ostavila da se vide. Međutim, izgleda je ovo previše bilo za sajt Instagram, koji joj je poslao zvanično upozorenje da ukloni sliku na kojoj se vide „bradže“...

Kylie pevala na plejbek – fanovi džepne Venere su ostali vrlo nezadovoljni posle nastupa na „Logie“ nagradama u Australiji, jer je većina pesme bila odrađena na plejbek! Nisu bili ni zadovoljni koreografijom, koja je izgledala kao da je sklepana neposredno pred šou, ali se Kylie nije još oglasila kako bi umirila plebs! PORUKA ZA DOMAĆE ZVEZDE – to što je Kylie pevala na plejbek ne znači da ona ne zna da peva, verovatno joj nije bio dan, i nije argument koji bi trebalo potezati za pravdanje sopstvenih srednježalosnih nastupa, takođe na plejbek.

Miley može da postane Bieber-ova maćeha – u poslednjih par godina Disney kanal je izgleda leglo dečje psihopatologije – to mislimo generalno, nevezano za ovu priču. Poslednji trač je da su Miley, Justin i njegov otac viđeni zajedno, a onda su se Miley i Bieber pater familias izgubili negde sami, na sat vremena, pa su krenule spekulacije da njih dvoje mogu biti u vezi, što znači da je Miley Justin-ova potencijalna maćeha. Polusvet.

Kim i Kanye ruše rekorde – naslovna strana američkog „Vogue“-a je bila predmet sprdnje kada su se na njoj našao ovaj (iritantni) bračni par, međutim prodaja ovog broja ide odlično i uskoro bi mogao biti prodat i 500 000. primerak, što bi bio rekord! Anna Wintour i dalje čvrsto stoji iza ove odluke, koja se više nego isplatila, ali opet... Kanye i debeli, mali Hobit na naslovnici „Vogue“-a... Bitch, please.

Ostavi
komentar