Zanimljivosti

03.06.2015.

Žuta sreda: Gaga u Beogradu i nalet inspiracije Lady i Pobednik
foto: MjuzNews montaža
Žuta sreda: Gaga u Beogradu i nalet inspiracije

Šaljite decu da uče kompjutere

Lady Gaga došla u Beograd - Dok gledamo tužan klip na kom nespretna novinarka dovikuje: „Lady Gaga! Lady Gaga!“, okrećemo najveće fanove u našim imenicima i ponavljamo: „Je l’ si čuo/la?“. Lady Gaga je juče u cakanoj žutoj tropical haljini sletela u Beograd ne bi li se pridružila svom vereniku Taylor-u Kinney-u koji u Srbiji snima film „The Forest“. Nije poznato koliko će se pevačica zadržati u prestonici, a vi ako je ugledate – SREĆNICI JEDNI! Za najbolja Gaga-watch mesta preporučujemo: Zvezdarsku šumu, Ušće fazan land, Veliko Gaga ostrvo i onu zelenu pauzu na putu od sajma do Obrenovca.

Noel Gallagher proziva One Direction - Pevač je navodno izjavio da je grupi „ostalo još pet godina“ u vezi sa novom informacijom da je Zayn Malik napustio bend ne bi li se posvetio „normalnom životu“. „Zaista ne shvatam zašto je to uradio kad im je i onako ostalo još pet godina“. Errr, Noel, you bitter old lady, ti si taj čiji su dani prošli. Pevača je u odbranu momaka iz 1D napao rođeni brat uz reči: „Samo zato što imaš saksofon na novom albumu tripuješ da si Pink Floyd, a svi znamo da si samo još jedan k***c u zidu“. P***k – brick, get it? Baš smo se potresli.

Rolling Stones plaćeni 2 miliona funti da sviraju na privatnoj žurci - Šta je tu čudno? Ralph Whitworth, bivši predsednik kompjuterskog giganta Hewlett-Packard platio je 2 miliona blablabla... Imate kompjuter u kući? Exactly.

Paris Hilton priznala da je novi spot inspirisan knjigom „Fifty Shades of Grey“ - Čeeeeekajte, Paris Hilton INSPIRISANA?

Ostavi
komentar

Povezano