Zanimljivosti

15.01.2014.

Žuta sreda: Fizički napad, gađanje jajima i jedna trudnoća! Kanye West
foto: Youtube screenshot
Žuta sreda: Fizički napad, gađanje jajima i jedna trudnoća!

Mala trač partija!

Zvezde nikad ne miruju, to svi znamo, ali neke baš preteraše, jer su redovno u skandal rubrikama! Pa da počnemo:

Kanye West (naravno) opet u problemu – ovaj čovek je dnevno tema „žutih“ stranica a ovoga puta jeste fizički obračun sa radnikom televizije „E!“, koju su on i njegova supruga Kim posetili zbog sklapanja novog ugovora. Naime, radnik na ulazu u televiziju je vređao Kim na rasnoj osnovi, nazvavši je „ljubiteljem crnaca“! Ona ga je upozorila, zbog čega je radnik još više poludeo, ali se onda umešao Kanye, koji je radnika odveo u drugu prostoriju i „objasnio“ mu par stvari – najverovatnije pesnicama! Čovek je rekao da će podneti tužbu protiv repera, a Kanye je izjavio da on samo hoće slavu preko tuđe grbače!

JustinBieberu pretraživana kuća zbog vandalizma – Još jedno ime koje se redovno spominje u vestima koje imaju veze sa skandalima. Ovoga puta, sumnja se da je mladi pevač umešan u incident bacanja jaja na komšijsku kuću, zbog čega je kalifornijska policija pretraživala Justin-ov dom, kako bi našla video snimke sa sigurnosnih kamera! Da stvar bude još gora, prilikom pretrage nađena je droga koja „podseća na kokain“, i koja navodno pripada Justin-ovom ortaku reperu Lil Za-u, koji je tom prilikom i uhapšen! Lil Za je platio kauciju, a Bieber nije privođen niti ispitivan – a ko je katapultirao jaja ostaje da se vidi!

Ciara je trudna – Za kraj jedna lepa vest! Američka pevačica Ciara je trudna, a sliku na kojoj se vidi stomak objavila je Jenny McCarthy, voditeljka emisije „The View“. Ciara je izjavila da je sledeći korak venčanje sa njenim verenikom, ali ka tome idu polako, jer kako je buduća mama rekla: „Moji roditelji su u braku trideset godina, baka i deka su bili venčani pedest godina, tako da ja samo takve brakove podržavam i želim“! Ko bi rekao da je ona koja je sinonim za seksipil u tom fazonu?! Čestitamo, Ciara!

Ostavi
komentar