Zanimljivosti

19.02.2014.

Žuta sreda: Da vidimo ko je bio nevaljao! Miley Cyrus
foto: Menart PR Photo
Žuta sreda: Da vidimo ko je bio nevaljao!

Žuto, žuće, Miley Cyrus!

Kanye opet šokira – izašao je remiks Beyonce-ine pesme „Drunk In Love“ u kojoj gostuje poznati reper, i u kojoj navodi šta sve voli u seksu iliti šta mu supruga priređuje – koje poze voli, šta mu sve čini i slično. Kanye je takođe ljubav svog života nazvao MILF-arom (ako ne znate šta je M.I.L.F. guglajte, da vam mi ne bismo objašnjavali ovde), što nas navodi samo na jedno pitanje – da li je moguće da neko bude toliki tetreb?! Možda ne bi bilo loše da u ovoj rubrici biramo „tetreba nedelje“ ubuduće? Šta mislite?

Freaky kostimi za izbegavnje poreza – jedan neobičan podatak otkrio je Bjorn Ulvaeus, bivši muzičar kultne grupe ABBA, koji je rekao da razlog što su izgledali ko ludaci i što niko nije bio toliko ružno obučen kao oni jeste što je tada u Švedskoj na snazi bio zakon na osnovu kog niste plaćali porez na kostime ako su bili toliko ekscentrični da se nisu mogli nositi na ulici!

Dve reči: Miley Cyrus – mi jesmo navikli na činjenicu da pravljenje skandala male iz Nešvila je jedan od načina kojim gradi svoju karijeru, ali ovo poslednje... Naime, na nedavno održanom konceru u Takomi, Vašington neko iz publike je bacio tange na binu, koje je Miley pokupila, obmotala oko mikrofona i stavila u usta. Super. Bravo. Verovatno će novi hit biti „Wrecking Chlamydia“. Krajnje vreme da neko Miley kaže „Dete, šta bre koji BEEEEP radiš“?!

 

Vrag odneo šalu. Hejtujemo i sledeće srede...   

Ostavi
komentar