Zanimljivosti

17.04.2013.

Žuta sreda! Madonna i Lurdes
foto: Youtube screenshot
Žuta sreda!

Šta su poznati radili ovih dana

Papa don’t preach

Kako svetski tabloidi javljaju, Madonnina ćerka Lourdes, šizi zbog svog oca koji se ponaša previše zaštitnički i koji neprekidno zvoca zbog njenih izlazaka i momaka sa kojima je počela da izlazi. Pobogu Lurdes, pa svaki otac to radi zar ti to nisu rekli?!?

Njen otac je inače, Carlos Leon, bivši Madonnin trener koji je sada, kao otac, počeo da pokazuje svoju konzervativnu stranu.

Mi bismo rekli da je njegovo ponašanje totalno opravdano kao i da Lurdes definitivno treba malo „pričepiti“ da slučajno ne bi krenula maminim stopama J

Bravo, Carlos!

Michael Buble , papučar :-)

Svetski mega romantik Michael Buble, očekuje sa svojom suprugom, prvo dete. Njegova supruga, Luisana Lopilato, trebala bi da se porodi krajem leta a Michael je izjavio da će odabir imena prepustiti njoj.

On je navodno izjavio da voli kada deca nose imena gradova, kao na primer London (?!?) ali i da su ženska imena lakša za odabrati. Michael i Luisana, međutim, očekuju dečaka koji će po svoj prilici nositi špansko ime koje buduća mama bude odabrala... Hector, Hose, Jesus...

E, moj Michael, skini papuče...

Justin Bieber opet pravi s***a

Ne može žuta sreda da prođe bez Justina pa to ti je...

Nakon gafa sa Anom Frank (Bieber je izjavio da bi Ana sasvim sigurno bila „Belieber“ ?!?), Justin je bez ikakvog razloga otkazao koncert u Omanu, prethodno zakazan za 5. maj. U saopštenju koje je izdao njegov tim se navodi da će umesto u Omanu Justin održati još jedan koncert u Dubai-u u kom je već nastupio pred ogromnim brojem obožavaoca, da ne kažemo obožavateljki.

Što nije OK, nije OK.

Buble i Williams duet!!!???!!!

I za kraj vest nad vestima – drage dame, dobićemo duet nad duetima!

Najveći šmekeri muzičke scene današnjice, Robbie Williams i Michael Buble rade na zajedničkom duetu koja će biti u neo – swing fazonu.

Momci su od prilike istih godina,  Robbie je nedavno postao otac a Michael će postati za par meseci, žene luduju za njima, obojicu krasi sjajan muzički talenat pa će to što rade sigurno postati pogodak godine! Jedva čekamo!

Ostavi
komentar