Zanimljivosti

22.04.2015.

Želite da upoznate Indilu – evo kako! Indila
foto: Official Facebook Page
Želite da upoznate Indilu – evo kako!

Ako znate francuski,kao i da pevate...

Već smo pisali da jedna od najakutelnijih francuskih pevačica nastupa u Kombank Areni 26. maja, u okviru programa „New Divas“, gde će nastupiti i naše talentovane pevačice Sara Jo, Nevena Božović i Zoe Kidah i Konstrakta iz benda Zemlja gruva – sada imate priliku da upoznate Indilu i budete sa divama u bekstejdžu!

Ono što treba da uradite je sledeće:

-         Otpevaj refren “Dernier Danse” u trajanju od 15 sekundi

-         Okači video na svoj Instagram profil uz #NewDivas i sa obaveznim tagovanjem @kombankarena, Instagram profila Kombank Arene

-         Svaki video biće repostovan na Instagram Kombank Arene

-         Vlasnici videa sa najviše lajkova osvajaju nagrade: upoznavanje sa Indilom, ulaznice za koncert, Indilin album “Mini world”, druženje sa Sarom Jo, Nevenom Božović i Zemljom gruva, ostalim učesnicima festivala i dr.

Konkurs traje do 18. maja, zato požurite!

Ulaznice su u prodaji po cenama od 2550 i 3550 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

 

Ostavi
komentar

Povezano