Zanimljivosti

03.04.2015.

Zdravo, ja sam Vojkan Bećir Universal Music conference
foto: PR Photo
Zdravo, ja sam Vojkan Bećir

@vojislavzapravo

Više od deset godina se na različite načine bavim radiom u Beogradu. Trenutno sam na Gradskom, držim večernji termin. TOP CHART je jedna od stvari koje radim za tu stanicu.

To je klasična top lista, osim što nije. Super je što se formira samo na osnovu glasova slušalaca. Molim vas idite na gradskiradio.rs i klikćite na Roisin. Hvala. Premijera je ponedeljkom od osam, repriza subotom od tri. Ove nedelje bio je Luke Black u gostima. Bio je i label guy - Alek Bošković. To su mi prvi gosti u čartu nakon 55 izdanja.

Nije tajna da smo Alek i ja dobri prijatelji. Već sam ga pominjao. I još ću. Jer, ovo je kolumna na muzičkom portalu, a on radi kao Promotion & New Media Manager za Universal Music Serbia. Juče su proslavili šest godina rada. Napravili su branč u Metroplis Music Shopu. Akcenat je bio na novim izdanjima (Luke Black, No Borders Orchestra i Luminize). Imate izveštaj OVDE.

Imaju novi sajt, i to im je važno http://digster.rs/

Ubedili su me da uplatim premium Deezer. Ajd da probam. Premda, ja muziku slušam sa soundclouda. Ponekad nostalgično preturam po pokojnim bendovima na Myspace-u. Ali, moram da priznam da je zgodno sinkovati albume u par klikova, u situacijama kada saznaš da se raspada bend koji si voleo (aludiram na Noah and the Whale). Instalirao sam Tidal, dao mu deset sekundi i odustao. Bitch, evo ti tvoj money ali nemam ti ja vremena.

Da ne bude da samo sarađujem sa Universalom, da vam kažem da su me zvali iz Mascoma (oni zastupaju Warner). Ponudili su mi da radim intervju sa Muse. Videćemo šta će biti sa tim. Nisu im tačni brojevi u potpisima mejlova. Čuo sam se sa nekoliko ljudi preko jednog telefona. Svi su bili ljubazni. Imaju neke izmene u timu. Komuniciram sa Katarinom Mitić, fino će i to ići.

Radim i PR za Resonate. O tome ću stvarno da vam pišem jednog dana, o tome kako je raditi festival. Sad ne stižem. Jer tako izgleda raditi festival. Prioriteti se smenjuju u minutu. Ali, računajte da od ponedeljka bude još karata na MjuzNews. Do tad gledajte program na www.resonate.io

Pišem za MjuzNews, kolumnu petkom.

Sad kad sam se iznova predstavio, da vam se zahvalim na svim slušanjima, čitanjima i šerovima, nedeljama unazad.

Sad da častim.

2x2 karte RESONATE Day 1- Dom omladine, 13. april

https://www.facebook.com/events/839357526131382/

2x2 karte RESONATE Day 2 - Drugstore, 14. april

https://www.facebook.com/events/1556768841245148/?fref=ts

2x2 karte Keep Shelly in Athens - KC Grad, subota, 4. april

https://www.facebook.com/events/783870538355061/

3x1 Universal CD

- Mary J Blige - London Sessions (KAKVA ALBUMČINA!!!)

- Nicki Minaj - The Pinkprint

- No Borders Orchestra - The Opening

1x1 Mascom CD

- Muse Black Holes and Revelations

PROCEDURA

Pošaljite e-mail na pokloni@mjuznews.com

U naslovu maila navedite za šta se prijavljujete, primera radi: Muse Black Holes and Revelations CD.

U mailu navedite svoje puno ime i prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati.

Dobitnici će biti obavešteni o načinu i mestu preuzimanja poklona.

Ostavi
komentar

Povezano