Zanimljivosti

27.03.2015.

Zayn Malik: pokrenuta uvrnuta kampanja na Twitter-u Zayn Malik
foto: Official Facebook Page
Zayn Malik: pokrenuta uvrnuta kampanja na Twitter-u

Psiholozi nude pomoć zbog #cutforZayn akcije

Prekjuče se desio tektonski potres POP sveta, kada je Zayn Malik objavio da napušta bend One Direction  – to nije ništa čudno, ovakve stvari se dešavaju, pogotovo kada je reč o brojnijim grupama i boy / girl bendovima – međutim, ono što jeste čudno, da ne kažemo sablasno, jeste reakcija tinejdžerki širom sveta!

Nekome izgleda ne baš mnogo bistrom je palo na pamet da pokrene akciju na Twitteru, sa hashtag-om #cutforZayn (secite se zbog Zayna), kako bi vatreni fanovi pokazali svoju lojalnost i istovremeno ukazali na ozbiljnost situacije zbog ismevanja anti-1D populacije!

Sada se u celu priču uključila i britanska ogranizacija „Mind“, koja nudi psihološku pomoć „žrtvama“, kako bi što lakše prebolele odlzaka Malika iz grupe – iako mislite da je ovo već preterivanje, ne bi bio prvi put da vrag odnese šalu kad su ovakve stvari u pitanju.

Zayn Malik je rešio da napusti bend, kako bi živeo normalno, kao običan dvadesetdvogodišnjak, i kako bi imao malo slobodnog vremena, daleko od reflektora i očiju javnosti – teško momče, ali srećno!

Ostavi
komentar