Zanimljivosti

12.07.2017.

Zavirite u program Luke Black koncerta
Zavirite u program Luke Black koncerta

Razgovarali smo sa izvođačima pred nastup u subotu!

Kao što, nadamo se, dobro znate, Luke Black će ove subote imati svoj prvi koncert u KC Gradu. Pre i posle njega, svoju muzičku selekciju predstaviće njegovi drugari, ali i prijatelji vašeg omiljenog muzičkog portala! 
 
Luke Black pevaće i svirati singlove koje je sam komponovao, a izdao za Universal Music. Tu su D-Generation, Holding on to Love, Demons... pesma Gipsy imaće nešto drugačiji aranžman nego onaj na objavljenom EP-u, a sigurni smo da će poseban trud biti uložen u aktuelni singl Walpurgis Night
 
Luke Black voli da pravi obrade svojih kolega, te smo sigurni da će nas obradovati nekom. Možda to bude Lady Gaga hit koji je nedavno otpevao u beogradskom taksiju! 
 
 
Uvod u koncert napraviće prijatelji zvezde večeri - VASSO i Tropical Disco.
VASSO je mladi vizuelni umetnik koji je odgovoran za neke od fotografija koje su pratile Luke Black izdanja, ali i poznavalac svetskog altpopa. Tropical Disco ste viđali na najavama za gradske queer žurke i znate je po plesnom izboru hitova prošle decenije. 
 
 
 
Odmah posle koncerta, nastavlja se žurka izborom hitova Vojkana Bećira. On je stalni saradnik portala MjuzNews i jedan od naših priznatijih radijskih voditelja. Godinama unazad dela kroz metablog POPactually i neretko staje za DJ pultove, bilo da pušta aktuelne hitove ili plesne opskurije. 
Pitali smo ga kojim pesmama se hladi ovih dana, kao i šta je to što će obavezno pustiti u subotu uveče!
 
"Mislim da bih u novom Toro y Moi albumu uživao čak i kada bi mi (nedajbože) crkla klima. Imao sam puno poštovanje za ovaj projekat i ranije, ali tek sa Boo Boo mogu da se identifikujem i da mu se predam."
 
Sigurno je da ću u prvom delu gađati Luku hitovima izvođača koje voli, pa će biti Kesha, na primer. Iz toga, plan je da dođemo do zajedničkog tla, pa svi zaplešemo uz Terjeovu verziju klasika Jolene."
 
 
Beogradski DJ Bagheera Munchgstettner birao je muziku u klubovima kao što su Drugstore i 20/44. Odgovoran je za organizaciju domaćih žurki i interesantnih party serijala, ali je i rado viđen gost i po klubovima regiona. Bio je na lajnapu prošle MjuzNews žurke sa Les Yeux Orange i neizostavni je deo ove, kao i svake naredne. 

Bagheera nam je da za rashlađivanje koristi američkog kompozitora Jeffa Greinkea, naročito Mirrors, a rekao nam je da postoje osmesi na koje računa na densfloru kada bude pustio Tobago


Još informacija o ovom koncertu pronađite
na Facebook eventu putem ovog linka. 

Ostavi
komentar

Povezano