Zanimljivosti

25.02.2019.

Zašto nas nije bilo celih deset dana
foto: Youtube screenshot
Zašto nas nije bilo celih deset dana

Izvinjenje redakcije

 
 
Dragi čitaoci, 
 
Verovatno ste primetili da čitavih deset dana nismo ništa objavili na portalu MjuzNews, koji vam je godinama pouzdani dnevni izvor muzičkih vesti. 
 
Propustili smo da vas obavestimo o novom duetu koji su objavili Bruno Mars i Cardi B, programu za NSNS2019, kao i o spektakularnoj dodeli BRIT nagrada. Sve ćemo vam to nadoknaditi i povratiti poverenje da smo najbolji dnevni izvor relevantnih informacija iz sveta muzike. 
 
Razlog za odsustvo je splet loših okolnosti, od kojih je jedna i trostruka fraktura skočnog zgloba. Tokom oporavka, napravili smo našem uredniku mali mood board na kojem su svoje lomove glamurozno nosili Mariah Carey Jessie J ili Justin BieberSetili smo se kako je Dave Grohl slomio nogu, pa nastavio sa nastupom, ali i mnogo drugih primera.
 
Naravno, tu je i Lady Gaga sa zlatnim štakama nakon što ju je Alexander Skarsgård bacio sa terase! 
 
 
Izvinjavamo vam se zbog ove pauze i nastavljamo sa radom uz obećanje da ćemo se truditi da vam svakodnevno prenosimo najvažnije pop vesti, upoznajemo vas sa novim domaćim i svetskim izvođačima, podsećamo na legende i upućujemo na najbolje žurke i koncerte!

 

Redakcija portala MjuzNews  
 
Ostavi
komentar