Zanimljivosti

13.01.2017.

Zamalo da zbog Selene propustimo novi The Weeknd spot Selena i Abel
foto: Youtube screenshot
Zamalo da zbog Selene propustimo novi The Weeknd spot

Nova veza ugrozila pa doprinela promociji

Pojavile su se paparaco fotke na kojima se Selena Gomez besi o Abela, pa ga čak i ljubi. Dve od najvećih pop zvezda danas da su u vezi ne bi bilo ni blizu toliko interesantno da nema začkoljice koja kaže: Selena se druži(la) sa Weekndovom bivšom. Hadidova ju je otpratila na Instagramu (oh, the shaaade!), što kapiramo da Selenu nije potreslo jer u broju folovera i dalje drži rekord. 
 
Nije stigla zvanična potvrda veze, ali je The Weeknd šerovao fotku Selene Gomez u zlatnim tangama, što zapravo u današnje vreme i jeste pandan izjavi "Da, ja spavam sa njom!". 
 
Tokom ciklusa vesti gde je prednjačilo kome smeta jaki #Abelena, pojavio se i spot za pesmu sa aktuelnog albuma Starboy. Sada je izvesnije da se stih Ass like Selena ne odnose na Quintanillu, već Gomez. U spotu možete primetiti da se neko zaigrao kontrastom, ali i devojku koja bizarno podseća na Selenu. Pred kraj pesme Party Monster takođe možete čuti kako Lana Del Rey hamuje u pozadini i upozorava najveću pop zvezdu današnjice da je paranoičan. 
 
 
 
Dobroobavešteniizvoritvrde, The Weeknd se na Selenu gomez loži od kako ju je upoznao. Neki tvrde da je upravo to raskid sa Bellom Hadid, dok postoje da je sve ovo Taylor Swift isplanirala kako bi se osvetila Belli jer je bila sa njenim Jonasom. (oh, the draaama!)
 
Ostavi
komentar

Povezano