Zanimljivosti

08.12.2016.

YouTube i Major Lazor spakovali 2016 u sedam minuta
foto: Youtube screenshot
YouTube i Major Lazor spakovali 2016 u sedam minuta

#YouTubeRewind je šarena eksplozija pop kulture

Vreme je počnemo da se osvrćemo na to kakva je bila ova godina koja je na izmaku. Vau, kakva je bila! Jesmo izgubili neke velikane, ali su obarani rekordi, izašli albumi koje ćemo pamtiti, singlovi koji i dalje ne izbijaju iz glave, a upoznali smo neka nova imena od kojih puno očekujemo u godinama pred nama. 
 
Kao što to sad postaje tradicija, YouTube je pozvao zvezde koje smo najviše kliktali prethodne godine i spakovao ih u video od sedam minuta pod nazivom YouTube Rewind. Muziku je radila producentska skupina The Hood Internet, a finalni remix potpisuje Major Lazer (odnosno Diplo). U mashup su spakovani naravno Justin Bieber, The Chainsmokers, Fifth Harmony... a pomenuti dečaci koji su razvalili top liste hitom Closer se i pojavljuju u spotu. 
 
Najpopularniji YouTube kreatori igraju kroz scene koje će vas setiti na Mannequin Challenge, scene iz nekih spotova koje su snimali Drake ili Kanye, biće tu Damn Daniel, ali i Dwayne The Rock Johnson. U spotu ćete videti televizijske voditelje koji su se prelili na internet, a takvi su Trevor Noah, Seth Myers i Carpool Karaoke master James Corden.
 
Pogledajte šarenoliku eksploziju pop kulture!
 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano