Zanimljivosti

01.10.2013.

X Factor: Završene audicije, sledeća faza je regrutni kamp X Factor, studio, audicija
foto: X Factor PR Photo
X Factor: Završene audicije, sledeća faza je regrutni kamp

Emitovanje kreće 29.10.

Žiri prvog regionalnog X Factora, u sastavu: Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač u proteklih pet dana imao je težak a sladak zadatak da presluša tri stotine kandidata koji su prošli predaudicije! Oni su na osnovu nastupa kandidata na audicijama doneli odluku o tome ko prolazi dalje a ko se oprašta od daljeg učešća u takmičenju.  Sledeća faza je regrutni kamp u kojem će svoj talenat pred žirijem pokazati 120 najboljih, a najzanimljivije kandidate sa audicija gledaoci će videti od 29. oktobra na TV Pink.

„Posle pet napornih, ali uzbudljivih dana žiri i publika uživali su u najrazličitijim interpretacijama prijavljenih takmičara. Uglavnom su kandidati birali strane pop hitove, ali i poznate domaće kompozicije, a najzanimljivije detalje, kao i kako su kandidati reagovali na komentare žirija gledaoci  će videti i čuti krajem oktobra na TV Pink kada počinje emitovanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti, X Factor. Veoma smo zadovoljni i žirijem i kandidatima i zaista verujemo da će X Factor i na našim prostorima biti jednako popularan kao i u inostranstvu. Sledeća faza je selekcija 120 najboljih kandidata koji će se naći u drugoj fazi takmičenja – regrutnom kampu gde ćemo videti kako se takmičari spremaju za dalje takmičenje i još jedan nastup pred žirijem„ – poručuju iz produkcije.

Prvoplasiranog, drugoplasiranog i trećeplasiranog takmičara u super finalu čekaju vredne robne i novčane nagrade, a pobedika očekuje i snimanje muzičkog albuma, kompletno vođenje karijere i luksuzan automobil.   

Super finale X Factora zakazano je krajem februara sledeće godine u Kombank Areni kada će pored superfinalista nastupiti i jedna svetska muzička zvezda. 

Ostavi
komentar

Povezano