Zanimljivosti

20.04.2015.

X Factor: završene audicije, počinje druga faza Azra ovog puta ne odustaje - X Factor Adria
foto: PR Photo
X Factor: završene audicije, počinje druga faza

Sinoćnu emisiju obeležili braća i sestre

Sinoć smo na TV Prva gledali poslednju audicijsku epizodu regionalnog X Factor-a – sledeća faza takmičenja je „boot camp“, gde će polovina takmičara koji su do sada prošli otići kući!

Sinoćni šou je definitivno bio pod znakom „familija“ – nastupile su sestre pod nazivom 4 Hearts, doduše samo njih tri, jer je jedna bila bolesna, otpevavši „Believe“ i prošavši dalje sa 4 DA. Tu su bili i brat i sestra Nikola i Stefanija, koji su pevali „Say Something“, koji će morati žestoko da se potrude, jer Massimo i Aleksandra nisu bili oduševljeni – ali su sa 3 DA ipak prošli dalje! Poslednji rodbinski nastup su bile bliznakinje Slađana i Anđela, koje su pobrale simpatije Merlinovom pesmom, ali su sve oduševile svojim etno izvođenjem!

Čuli smo i talentovanu Magdalenu Bogić, koja je pevala „Molitvu“, Azra nas je oduševila sa pesmom Maje Sar, bila je tu i Beyoncina „Listen“, koju je pevala energična Milica iz Niša, grupa Highway iz Crne Gore je dobila kompliment da su moderni Idoli...

Naravno, bilo je i onih koji nisu uspeli da se plasiraju dalje, ali i kandidati koji su prošli nisu bezbedni – novina u ovogodišnjem X Factor-u je „izazov 6 stolica“, na osnovu kog će skoro polovina kandidata otići kući – ljudi, srećno! 

Ostavi
komentar

Povezano