Zanimljivosti

05.11.2013.

X Factor: Završena druga emisija X Factor
foto: PR Photo
X Factor: Završena druga emisija

Iznenađenja, rušenje tabua, suze i mnogo još toga!

Drugo veče takmičenja X Factor je završeno!

Pravo iznenađenje je bila Kylie Minogue, koja je pozdravila sve učesnike X Factora Adria!

Večeras su prilično zastupljeni bili pevači koji su već učestvovali na nakim drugim takmičenjima, pa ćemo tako početi od devojke na kojoj je bio akcenat, i koja je nastupila na samom kraju emisije.

Radi se o Tamari Milanović, 25, koja nam dolazi iz okoline Jagodine, i koju smo već mogli da vidimo kako nastupa sa bratom u show programu „Ja imam talenat“, u kom su došli do samog finala. Tamara je izvela „Dont’t You Remember“ od Adele, i publiku i žiri ostavila bez daha, tačnije Eminu i Kristinu je dovela do suza! Kristina je oduševljeno rekla da se radi o talentu svetskog ranga i nazvala ju je dijamantom, i tako je fenomenalna Tamara sa 4 DA prošla u sledeći krug!

Prolaz du dobili i Katarina Jovanović, koja je takođe učestvovala u „Ja imam talenat“ a koja je oduševila žiri crnačkom bojom glasa, kao i Nikola Paunović, koga smo pre nekoliko godina mogli da gledamo u „Operaciji Trijumf“, koji je pevao „Listen“ od Beyonce.

Kada se govori o rušenju tabua zanimljiva je bila Fifi iz Makedonije, tačnije Filip, koji je transseksualac, ali je sjajnom izvedbom „Dove l’amore“ od Cher dobio prolaz za dalje, dobivši 3 DA. Željko je taj koji mu je uskratio glas, i kako je ličilo ne zbog pevanja, nego zbog Fifine pojave, što je malo neukusno, s obzirom na to da se radi o pevačkom takmičenju!

Inače, Joksimović je celu emisiju gunđao zbog toga što kandidati pevaju na engleskom, i bio je oduševljen kada je nastupio Harnes Safić iz BiH, koji je pevao njegovu pesmu „Lane moje“, ali je oduševljenje ubrzo splaslo, pošto je Sarajlija falširao, mada su odali priznanje njegovoj harizmi.

Srefan Koković, slobodni umetnik, dobio je 4 DA otpevavši „Baila Morena“ od Zucchera, a naše gore list, Maggie Petković, koja dolazi iz Norveške je dobila 3 DA, zahvaljujući neverovatno tamnoj boji glasa. Željko joj je zamerio nepoznavanje srpskog, i njegovo DA je izostalo zbog jezičke barijere, mada joj je Emina obećala da će je naučiti!

Veliko iznenađenje su bili i hip-hop romska grupa „Roma Sijam“, što u prevodu znači „Romi smo“, koji su oduševili publiku svojim nastupom, a i žiri, pa su zasluženo dobili 4 DA, i prošli dalje. Kristinu su čak podigli na noge, pa je đuskala sve vreme tokom njihovog nastupa!

Takmičenje se svakako zahuktava, i jedva čekamo sledeći utorak i nove kandidate! 

Ostavi
komentar

Povezano