Zanimljivosti

12.11.2013.

X Factor, večeras u 21:15 na PINK-u X Factor
foto: Luka Pilipović
X Factor, večeras u 21:15 na PINK-u

Sudeći po najavama i trejlerima tu trećoj epizodi X Factora, koja je na programu večeras (utorak, 12. novembar od 21:15 na televitiji PINK), videćemo mnogo sjajnih talenata, poneku „svađu“ i puno zabavnih nastupa.
 
Pre par dana produkcija je objavila da ćemo u ovoj epizodi videti Marinelu Đogani, ćerku Đoleta i Slađe Đogani ali i Maju, ćerku tragično preminulog pevača Luisa! Maja je na audiciji otpevala "Tužnu pesmu" Nevernih beba, a kako su je sudije ocenile isaznaćemo večeras.
 
Kad je u pitanju atmosfera u žiriju, u centru pažnje su ponovo Kristina i Željko koji ne prestaju da se „prepiru“ što je publici posebno interesantno. Ovoga puta tema „okršaja“ je bilo ponovno Željkovo insistriranje na domaćem repertoaru (tačnije zahtevao je od kandidata da otpeva „i neku sevdalinku“?!) na šta je Kristina, naravno, odreagovala, u svom stilu.
 
Iako mediji konstantno izveštavaju o „svađama“ i „netrpeljivosti“ mi bismo pre rekli da su Kristina i Željko sjajno prihvatili koncept X Factora u kom je poželjno da se članovi žirija makar malo „pokače“ a kako će sve izgledati kada im budu dodeljene grupe i kada budu istupali kao mentori – ostaje da vidimo u narednim nedeljama. Jedno je sigurno – neće nam biti dosadno!
 
 
Ostavi
komentar

Povezano