Zanimljivosti

27.09.2013.

X Factor: U toku je snimanje audicija pred žirijem X Factor, audicija
foto: Antonio Ahel
X Factor: U toku je snimanje audicija pred žirijem

Odlični kandidati i jaka konkurencija

Snimanje audicija koje se odvijaju pred žirijem prvog regionalnog X Factora uveliko je počelo i prvi kandidati su već tokom prethodnih dana probili led i pokazali šta znaju pred Željkom Joksimovićem, Eminom Jahović, Kikijem Lesendrićem i Kristinom Kovač. Ako je suditi prema onome što članovi žirija kažu na svojim društvenim mrežama ima izvanrednih kandidata čije su pevačke sposobosti na nivou svetskih zvezda tako da nas očekuje burna i kvalitetna muzička jesen. „...Da znate da sam vredna, treći dan za redom od jutra do mraka sedim i žiriram kandidate za X Factor Adria, i uopšte nije lako... Ali zato, svakog dana dobijem nagradu u vidu ljudi koji me svojim svetskim talentom oduvaju sa stolice. Ima ih taman koliko treba i vraćaju mi veru u našu mladost, da nije zatvorena prema svetu...“ napisala je Kristina Kovač juče na svom zvaničnom FB profilu.

X Factor počinje sa emitovanjem 29. oktobra na televiziji PINK a voditelj prve sezone biće glumac Bane Jevtić.

“Posle višednevnih audicija odlučili smo da ulogu voditelja u prvom regionalnom X Factoru poverimo talentovanom glumcu Banetu Jevtiću. Bane ima bogato profesionalno iskustvo, sjajnu energiju  i zaista se odlično pokazao na audiciji. Verujemo da će Bane, kao novo TV lice, osvežiti televizijsku scenu zemlje i regiona i da će se naš izbor dopasti gledaocima”, poručuju iz MBK produkcije. 

I dok čekamo prvo izdanje najpopularnijeg pevačkog TV takmičenja za pevače koje je napokon došlo i na naše prostore, radoznalost zadovoljavmo fotkama sa snimanja.

Ostavi
komentar