Zanimljivosti

23.12.2013.

X Factor: Sutra (utorak 24.12.) kuće sudija Vol. 2: Kristina i Željko Kristina Kovač i Leontina
foto: Luka Pilipović
X Factor: Sutra (utorak 24.12.) kuće sudija Vol. 2: Kristina i Željko

Sve je moguće i ništa još nije izgubljeno

U prošloj epizodi gledali smo kojih je šest takmičara prošlo dalje iz Eminine i Kikijeve grupe, a u narednoj emisiji ćemo gledati kako će se stvari odvijati sa Željkovom (pevači preko 27 godina) i Kristininom grupom (bendovi)!

Ako neki od vaših favorita nije prošao, nemojte očajavati, jer postoji šansa da ih ubacite nazad u šou – putem baraža! Publika tj. vi može glasanjem da vrati po jednog takmičara iz Eminine i Kikijeve grupe, pa ako je po vašem mišljenju neko nezasluženo ispao, ovo je šansa da to popravite!

Glasanje se vrši preko facebook stranice Raiffeisen Club – Srbja, gde ćete naći aplikaciju X Factor Baraž, preko koje možete glasati i na kojoj još jednom možete pogledati nastupe takmičara koji su u baražu! (kliknite OVDE za glasanje).

Inače, šou postaje sve napetiji, takmičari su pod sve većim pritiskom, a prošle nedelje smo videli, na osnovu "prepucavanja" Željka i Kristine na FB-u, da i između članova žirija ne teče med i mleko i da sevaju varnice! Jedna od neizbežnih stvari kod ovakvih programa je i popularnost koja može doći takmičarima, bilo da su oni spremni na to ili ne! Tako Stefan Koković, koji nije prošao u dalju fazu takmičenja, iz Eminine grupe, kaže da je veoma neobično jer vam se stotine ljudi javljaju na Facebook-u, zaustavljaju vas na ulici tražeći autogram ili fotografiju, a najčudnije je bilo kada se pojavila devojka sa njegovim likom na majici poklonivši mu parfem i plišano srce!

Mislimo da će se ovakve stvari tek dešavati, jer do sada svako ima nekog svog favorita, a armije fanova i protivnički tabori niču kao pečurke posle kiše!

Takmičari, pripremite olovke za autograme i crne naočare da vas štite od bliceva, a vas još jednom podsećamo da glasate kako bi u baražu vratili svog favorita pružajući mu šansu za live nastupe, a samim tim i pobedu!

Koga će, kao mentora saradnika pozvati Željko, još uvek ne znamo, a Kristina se odlučila za sjanu Leontinu koja će sigurni smo, imati odlične komentare i savete za takmičare.

Utorak, 21:15h, televizija Pink!

Ostavi
komentar

Povezano