Zanimljivosti

26.08.2013.

X Factor: Danas (27.8.) prva pred-audicija u Srbiji X Factor, pred-audicija u BiH
foto: X Factor PR Photo
X Factor: Danas (27.8.) prva pred-audicija u Srbiji

Prijavljivanje još uvek traje, požurite!

Nakon Budve, Sarajeva, Banja Luke i Skoplja, X Factor karavan napokon stiže i u Srbiju!

Prva pred-audicija u Srbiji biće održana sutra (utorak 27. avgust) u Nišu, druga dan kasnije (28. avgusta) u Novom Sadu a Beograd je ostavljen za kraj. Od prestonice se očigledno, očekuje mnogo, pa su predviđena čak 3 dana za preliminarno „preslušavanje“ prijavljenih pevačkih nada. Tokom 29., 30. i 31. avgusta, svi zainteresovani (koji se prethodno uredno prijave), imaće prilike da pokažu svoje pevačke sposobnosti pred komisijom u Kombank Areni. Sve pred-audicije počinju od 10h.

X Factor je jedan od najpopularnijih šou programa za takmičenje pevačkih talenata na planeti koji domaća publika već dugi niz godina željno očekuje. Emitovaće se od početka jeseni na televiziji Pink a superfinale je zakazano za februar. Pobednika prvog regionalnog X Factor serijala očekuju zaista vredne nagrade: kompletano vođenje karijere, snimanje muzičkog albuma i minimum dva video spota. 

Kako saznajemo od ljudi iz MBK produkcije koja je vlasnik X Factor licence za naš region, do sada održane pred-audicije su opravdale sva njihova očekivanja kao i očekivanja izvršnog producenta i vlasnika licence ovog popuarnog TV formata. Ukupan broj do sada prijavljenih prelazi 8000!  Audicija u Makedoniji je, zbog izuzetno velikog interesovanja, produžena za još jedan dan!

Ukoliko smatrate da ste dorasli ovom čuvenom takmičenju, verovatno ste u pravu pa vas pozivamo da (ukoliko to već niste učinili) se pod hitno prijavite klikom OVDE.

Nakon pred-audicija slede audicije koje će se snimati i kasnije emitovati na televiziji a na kojima će kandidate koji su prošli pred-audiciju slušati zvanični X Factor žiri. Drugim rečima, misterija oko toga ko će činiti žiri prvog domaćeg X Factora biće uskoro razrešena a mi smo sigurni da nas očekuje uzbudljiva i raspevana jesen!

Ostavi
komentar

Povezano