Zanimljivosti

18.10.2013.

X Factor: Sudije biraju goste mentore Kristina Kovač
foto: Aleksandar Kujučev
X Factor: Sudije biraju goste mentore

Kristina Kovač u šali pozvala Simona Cowell-a

Prva sezona srpske verzije najgledanijeg pevačkog šou programa X Factor počinje sa emitovanjem 29. oktobra na televiziji Pink, odbrojavanje je počelo, a kako saznajemo žiri u sastavu Željko Joksimović, Kiki Lesendrić, Emina Jahović i Kristina Kovač odlično se snašao.
 
Kao i u drugim zemljama i kod nas će sudije muzičkog šou programa imati svog gosta mentora. Koji će sudija odabrati kog mentora još uvek je tajna a mi vam dajemo samo nekoliko apsolutno fenomenalnih primera iz britanskog i američkog X Factora: Simon Cowell je pre par sezona u Americi odabrao Marc Anthony-a, Sharon Osbourne je u svoju kuću dovela ni manje ni više nego Robbie Williams-a (u sezoni koja se upravo emituje) a L.A. Reid je u protekloj sezoni američkog izdanja doveo Justina Biebera!
 
Možete samo zamisliti kako je takmičarima da pevaju pred svojim mentorom a kamoli kad se tom mentor pridruži još jedna muzička gromada kao gost mentor! Ali, sve je to deo show-a a kandidatima ne preostaje ništa drugo do da se priberu, udahnu 10 puta i daju sve od sebe.
 
Interesantno je da je Kristina Kovač pre nekoliko dana (preciznije 12. oktobra) predložila Simonu Cowell-u da joj, ukoliko nije uprevelikim obavezama, pomogne kao gost mentor. Naravno, Kristina se našalila budući da zna da je Simon trenutno angažovan u Americi na X Factor sezoni koja se upravo emituje, ali – u show biznisu se nikada ne zna a hrabri pobeđuju pa je ovaj njen potez za svaku pohvalu. (Simon Cowell je inače vlasnik X Factora).
 
Ostavi
komentar

Povezano