Zanimljivosti

05.04.2014.

X Factor: Prisećamo se sjajnih talenata koji ove sezone nisu imali sreće Lena Zatkoska
foto: Youtube screenshot
X Factor: Prisećamo se sjajnih talenata koji ove sezone nisu imali sreće

Nakon super finala prvog regionalnog X Factora, sve su oči (što je sasvim prirodno) bile uprte u pobednika i super finaliste koji su svi zajedno, zahvaljujući ogromnom interesovanju publike i medija, postali prave zvezde.

Sa druge strane, deluje da smo zaboravili neke sjajne ljude koji su na audicijama zablistali ali za koje je žiri u nekoj fazi odlučio da ne treba da nastave takmičenje. Sa jedne strane, fantastično je što je talenata bilo višestruko više nego mesta u finalu (ili čak u fazi „kuće sudija“), ali je sa druge strane, žiriju sigurno bilo veoma teško da se oprosti od nekoga ko je očigledno veoma talentovan.

U mnogo slučajeva su odličivale nijanse što je još jedan dokaz da samo dobar glas nije ni iz daleka dovoljan za ovo, planetarno najpopularnije TV takmičenje za pevače-amatere. Jednako je važno i kako ćete se prezentovati, koliko ste samouvereni, kako vladate binom, kako zračite, da li ste harizmatični i jedinstveni i da li je audicija došla u pravom trenutku za vas.

Za mnoge se prva sezona X Factora dogodila prerano i nadamo se da ćemo ih videti prvom sledećom prilikom.

Danas se prisećamo nekoliko sjajnih kandidata koji ove godine nisu imali sreće.

Da vidite pet najboljih trenutaka prve sezone X Factora kliknite OVDE, za intervju sa Danielom Kajmakoskim OVDE a za pet najbizarnijih audicija OVDE.

Ostavi
komentar
  • 5.04.2014, 19:56h Olivera - E Marija Ickova rasturi i steta sto ne bese svatena nejzinata muzika, a takov glas bogami retko se ragja, steta sto ne i se dade sansa, kako na Ilma, bidejki ne gledan razlika vo glasovnite kvaliteti, ama se nadevam i Marija kje si go najde patot do uspehot, mene me odusevi, a dali zanrot na muzikata na nekogo mu se dopagja ili ne e irelevanto, pobiten e talentot, a Marija go ima i visok, bas mi e zal od sam pocetok sto ne prodolzi ponatamu, i posakuvam da napravi gooolema karirera, ima koj da ja slusa i da go razbere nejziniot raskosen talent. Marija ne se otkazuva

Povezano