Zanimljivosti

20.03.2014.

X Factor: Predstavljamo vam super-finalistu Maida Hećimovića! Maid Hećimović
foto: Luka Pilipović
X Factor: Predstavljamo vam super-finalistu Maida Hećimovića!

"X Factor je red, rad i disciplina!"

X Factor priča Maida Hećimovića jedna je od onih koje će se još dugo nakon super-finala prepričavati i to bez obzira na krajnji ishod. Prvo ga je već na audiciji Emina Jahović prepoznala sa jednog ranijeg događaja a nakon što je završio sa svojim nastupom Željko Joksimović mu je rekao da „ga već nervira“. Onda je, gotovo izazvavši svađu među dugogodišnjim prijateljima, Željkom Joksimovićem i Tonijem Cetinskim, ispao nakon faze „kuće sudija“, da bi se, voljom publike i odlukom produkcije, zajedno sa Aleksandrom Sekulić, vratio u show u kom je ostao sve do super-finala u kom će 23. marta u Kombank Areni imati šanse da se bori za pobedu!

Svi koji su imali prilike da ga upoznaju slažu se sa tim da je Maid veseo i drag momak neverovatnog glasa i harizme i bez obzira da li ste ljubitelj muzike koju on najčešće izvodi ili ne, verovatno ćete se složiti sa tim da Maid definitivno „ima nešto“.

Da li je to „nešto“ X Factor koji žiri, produkcija i mi publika zajedno sa njima tražimo već mesecima, ostaje da vidimo u nedelju, a do tada preslušavajte snimke kandidata na YouTubeu i čitajte intervju sa Maidom:

MjuzNews: Kako se osećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

Maid: Osjećam se odlično i zaista jedva čekam da izađem pred toliku masu ljudi! Naše kolege pjevači pjevaju po 10 godina pa tek onda dožive nešto tako ili čak nikada! Tremu za sad nemam ali vidjet ćemo na dan super-finala, možda bude neke adrenalinske treme.

MjuzNews: Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

Maid: Pjevački najbolji je možda bio „Odiseja“ ali nastup kao nastup, tj. kao vizuelno scenska cjelina, najbolji je bio za pjesmu „Floyd“... Mislim da nikada nisam nešto posebno omanuo da bih za neki od svojih nastupa mogao reći da je bio loš... iskreno!

MjuzNews: Opiši u 3 reči proteklih nekoliko meseci u X Factoru.

Maid: Red, rad, disciplina!

MjuzNews: Najsmešnija situacija/događaj tokom X Factora koja ti se desila ili kojoj si prisustvovao je...

Maid: To kad sam na svojoj prvoj probi za svoj prvi lajv nastup polomio binu! Svi su se smijali i komentirali "otkud baš ti"...

MjuzNews: Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

Maid: Ilma Karahmet definitivno, mada su sve moje kolege zaista vrijedne super-finala!

MjuzNews: Ako pobediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

Maid: Zagrliti i poljubiti svoje najbliže jer oni su u svim situacijama uz mene!

Pročitajte i intervjue pred super-finale sa Doktorima, Lukijanom i Tamarom (klik na ime).

Ostavi
komentar
  • 21.03.2014, 10:13h Aida Imamagić - Želim ti Maide puno sreće, mislim da čeć pobijediti, jer poslije Ilme, tebi je ostavljena i medijaska i žirijska šansa za upijeh. Sretno! I uživaj u svakom novom danu, jer ipak je to samo igra:-)

Povezano