Zanimljivosti

19.03.2014.

X Factor: Predstavljamo vam super-finalistkinju Tamaru Milanović Tamara Milanović
foto: Luka Pilipović
X Factor: Predstavljamo vam super-finalistkinju Tamaru Milanović

"Nisam ovo očekivala kada sam se prijavila za takmičenje"

Prelepa Tamara Milanović jedina je devojka koja je nakon žestoke borbe kroz osam live emisija uspela da se izbori za mesto u super finalu X Factora koje ćemo gledati u nedelju 23. marta.

Još od nastupa na audciji za koji je odabrala zahtevnu baladu Adele „Don’t You Remember“ Tamara je dobila pažnju kako žirija tako i publike a Kristina Kovač joj je još tada predvidela svetsku karijeru i nazvala je „pravim draguljem“. Emina Jahović se rasplakala, Željko je imao samo reči hvale a Kiki, koji je kasnije postao i njen mentor dao joj je „ogromno DA“.

U nedeljama koje su usledile Tamara je imala svoje dobre i loše momente a naročito je ostao upamćen nesporazum između nje i Željka koji ju je prekorio za nadmenost što ju je veoma pogodilo. Već sledeće nedelje sve se vratilo na svoje mesto a Tamara je uspela da do kraja zadrži atribut najoriginalnije i najurbanije kandidatkinje u ovoj, prvoj sezoni najvećeg svetskog TV takmičenja za pevače amatere.

Tamari želimo svu sreću ovog sveta na super finalu koje je za svega nekoliko dana očekuje u Kombank Areni:

MjuzNews: Kako se osećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

Tamara: Jako sam uzbuđena! Nisam ovo očekivala kada sam se prijavila za takmičenje pre više od pola godine. Trema je, kao i uvek prisutna. Ona pozitivna, pokretačka (smeh).

MjuzNews: Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekla da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

Tamara: Volim sve svoje nastupe, jer sam iz svakog nešto novo o sebi naučila. Moj najdraži je svakako šesti nastup, kada sam pevala pesmu „Skinny Love“, jer sam pored pevanja malo i glumila, što mi je jako prijalo. Nastup koji me je najviše promenio i kojim nisam u startu bila zadovoljna je drugi, kada sam pevala Rihanninu pesmu "What Now". Ipak, tada sam naučila da loša kritika može da inspiriše i pripremi vas mnogo bolje od one dobre. Da uvek ostanete budni i u priči.

MjuzNews: Opiši u 3 reči proteklih nekoliko meseci u X Factoru.

Tamara: Moram u četiri: krv, sreća, suze i znoj (smeh).

MjuzNews: Najsmešnija situacija/događaj tokom X Factora koja ti se desila ili kojoj si prisustvovala je...

Tamara: Bilo ih je više, i nažalost, nisu ih zabeležile kamere. Uglavnom su to neke anegdotice sa proba u Šimanovcima.

MjuzNews: Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

Tamara: Mislim da su svi kandidati koji su izborili super finale, zasluženo ušli u top 5. Ja sam već više puta ranije izjavljivala da mi je žao što jedna od žena, solista u Kikijevoj grupi devojaka do 27 godina nije bila Vanja Mišić, te bih izdvojila bend "4U".

MjuzNews: Ako pobediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

Tamara: Ne znam još uvek tačno, ali ću svakako sa celom ekipom iz X Factora proslaviti ogroman uspeh koji smo napravili zajedno, bez obzira na ishod takmičenja. Ovo je bilo neverovatno i neprocenjivo iskustvo i trening za sve nas. Što se mene tiče, svi smo pobedili.

Sutra čitajte intervju sa Maidom Hećimovićem!

Ostavi
komentar

Povezano