Zanimljivosti

17.03.2014.

X Factor: Predstavljamo vam super-finaliste, Doktore! Doktori
foto: Luka Pilipović
X Factor: Predstavljamo vam super-finaliste, Doktore!

Bilo je: brzo, stresno i zabavno

Ostalo je još manje od nedelju dana do velikog super finala prvog regionalnog X Factora!

U igri je pet super finalista koji će se u nedelju, 23. marta u Kombank Areni pred publikom i žirijem boriti za titulu pobednika.

U želji da sumiramo njihove uspehe, da sagledamo neverovatan napredak koji su postigli i da čujemo njihove utiske, zamolili smo ih da odgovore na nekoliko pitanja (pitanja su ista za sve super-finaliste), specijalno za naš portal koji X Factor prati od trenutka kada je objavljeno da ovaj, najpopularniji TV show za takmičenje pevača-amatera, dolazi kod nas.

Počevši od danas (ponedeljak 18.3.) svakoga dana, kroz njihove odgovore, predstavljamo po jednog super-finalistu.

Počinjemo od Doktora:

Predrag Antić, Uroš Turkulov, Nikola Stanojević, Armin Malikić i Marko Balabanović su se za X Factor prijavili kao solisti ne sluteći da će se takmičiti kao deo petočlanog pevačkog sastava, nazvanog po anegdoti sa Arminove audicije, „Doktori“. Pevači veoma dobro znaju koliko je zahtevno „prešaltovati“ se sa logike „solo-pevanja“ na rad sa vokalnim sastavom a ovi momci su se sa ovim izazovom ozborili kao pravi profesionalci. Zato ne treba da čudi što ih je pubika od samog starta podržavala i što su zahvaljujući njihovom vrednom glasanju uvek prolazili direktno dalje bez i jednog jedinog duela! Naravno, ogromnu, ako ne i presudnu ulogu o priči o Doktorima igra njihova neumorna mentorka i veliki profesionalac, Kristina Kovač, koja se za svoje momke borila lavovski birajući im pesme koje su skrenule pažnju na njihove najveće kvalitete i pišući im aranžmane od kojih nam je u više navrata zastajao dah.

MjuzNews: Kako se osećate pred super-finale, kako se pripremate i da li je trema veća nego inače?

Doktori: Veoma smo uzbuđeni povodom predstojećeg nastupa u Areni, još uvek ne možemo da verujemo da se sve ovo dešava i da ćemo za par dana nastupiti pred toliko ljudi... Pripreme teku po planu, vredno radimo sa Kristinom u nešto opuštenijoj atmosferi nego inače, jer smo se svi već navikli jedni na druge i radimo jako brzo... Treme nema za sada, verovatno će je biti malo pred sam nastup.

MjuzNews: Za koji svoj dosadašnji nastup biste rekli da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

Doktori: Većini nam je „Story of my life“ jedan od najdražih jer smo tu osetili najveću energiju. A svaki od nas ima svoj najbolji i najlošiji nastup...

MjuzNews: Opišite u 3 reči proteklih nekoliko meseci u X Factoru.

Doktori: Brzo,stresno i zabavno...

MjuzNews: Najsmešnija situacija/događaj tokom X Factora koja vam se desila ili kojoj ste prisustvovali je...

Doktori: Bilo je jako mnogo situacija u kojima smo padali od smeha, bilo je tu mnogo padova Kristine Kovač ispred studija... Jedna od najsmešnijih je svakako ona kad smo Nikolu zaboravili u gepeku auta, posle smo ga pronašli kako spava i vrištali smo od smeha...

MjuzNews: Ako pobedite šta je prvo što ćete uraditi kad se ugase kamere?

Doktori: Ako pobedimo, bez obzira na nagradu, dogovorili smo se da ćemo uzeti par dana odmora. Razmišljamo o nekom kampovanju ili boravku u prirodi koji će nam dati energiju za dalji rad.

Doktorima želimo puno sreće u nedelju a sutra čitajte intervju sa Lukijanom Ivanovićem!

Ostavi
komentar