Zanimljivosti

21.03.2014.

X Factor: Predstavljamo vam i poslednjeg super-finalistu: Daniela Kajmakoskog! Daniel Kajmakoski
foto: Luka Pilipović
X Factor: Predstavljamo vam i poslednjeg super-finalistu: Daniela Kajmakoskog!

"Ludilo, ljubav, iskustvo..."

Daniel Kajmakoski se još na prvoj audiciji pozicionirao kao jedan od najozbiljnijih kandidata za pobedu što je Kristina Kovač, oduševljenja njegovin nastupom, otvoreno i rekla. Ulsedilo je negodovanje Željka Joksimovića koji je koleginicu iz žirija zamolio da ne iznosi preuranjene i „preterane“ zaključke. Verujemo da se Željko veoma brzo predomislio budući da je Daniel kroz par dana „završio“ baš kod njega u grupi kao i da se u nastavku takmičenja pokazao da je upravo to – ubedljivo najjači favorit.

Kroz osam LIVE emisija prošao je glatko, bez i jednog jedinog duela, izvodeći odlično probran reperoar gotovo bez i jedne greške.

Daniel će se u super-finalu prvog regionalnog X Factora takmičiti sa još četvoro kandidata od kojih je Maid Hećimović sa njim u grupi što će, verujemo, njihovom mentoru Željku, veoma otežati posao.

Daniel je poslednji super-finalista kog vam predstavljamo u susret 23. martu i velikom super-finalu u Kombank Areni:

MjuzNews: Kako se osećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

Daniel: Super se osećam! Trema je veća nego ikada ali jedva čekam finale! Inače, imamo probe svaki dan ali najviše vežbam dok kuće jer tu mogu da se koncentrišem najbolje.

MjuzNews: Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

Danel: Moj najbolji nastup je bio „Stay“ (Hurts) jer sam bio opušten i dao sam najbolje od sebe a najlošiji „Unchained Melody“ jer sam falshirao dva puta... Užasno mi je gledati taj snimak... 

MjuzNews: Opiši u 3 reči proteklih nekoliko meseci u X Factoru.

Daniel: Ludilo, ljubav, iskustvo.

MjuzNews: Najsmešnija situacija/događaj tokom X Factora koja ti se desila ili kojoj si prisustvovao je...

Daniel: (smeh) Kad smo se svi u Hostelu uspavali pa nas je naš šofer zvao da nam kaže da je već ispred i da nas čeka. Marko je u žurbi ispao iz kreveta a Uroš udario glavu! (smeh). 

MjuzNews: Šta misliš ko je zaslužio da bude u super-finalu a nije?

Daniel:Miloš Bajat, Ilma Karahmet i Percholly. 

MjuzNews: Ako pobediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

Daniel: Vikaću, opaliću sebi jedan šamar onda ću da se pomolim Bogu, zahvaliti se za sve a onda ću pojesti sve u McDonaldsu! (smeh).

Da pročitate prestavljanje ostalih super-finalista kliknite na ime: Doktori, Lukijan Ivanović, Tamara Milanović, Maid Hećimović.

Ostavi
komentar

Povezano