Zanimljivosti

18.03.2014.

X Factor: Predstavljamo super finalistu Lukijana Ivanovića Lukijan Ivanović
foto: Luka Pilipović
X Factor: Predstavljamo super finalistu Lukijana Ivanovića

"Una Senić nas je stalno zasmejavala"

Lukijan Ivanović ima svega 20 godina i jedan je od najmlađih super finalista prvog regionalnog X Factora. Dolazi iz Banjaluke, završio je srednju muzičku školu (teoretski odsek) i još tada je počeo da piše autorsku muziku. Lukijan je posetiocima servisa YouTube bio dobro poznat i pre učešća u X Factoru i to pre svega zahvaljujući sjajnim coverima hitova Saše Kovačevića i Tropico Benda. Iako smo ga tokom X Factora slušali kako sa velikim uspehom interpretira neke od najvećih hitova regionalne scene poput pesama: „Lady“ Dina Dvornika, „Ludak kao ja“ Željka Joksimovića, „Sve moje zore“ Tropico Banda i „Još ti se nadam“ Emine Jahović, Lukijan ističe da veoma voli i strani repertoar a kao jednu od svojih omiljenih pesama ističe hit evrovizijske pobednice Loreen „My Heart Is Refusing Me“ sa kojom je imao priliku da se sretne i upozna prilikom njenog gostovanja u jednom od LIVE emisija.

Lukijan je poslednji preostali kandidat mentorke i člana žirija Emine Jahović koja je sa njim vredno radila proteklih meseci uspevši da iz njega izvuče najbolje. Publika je njegov trud i talenat prepoznala što ga je dovelo sve do super-finala u kom će se 23. marta u Kombank Areni sa svojim kolegama i konkurentima: Danielom Kajmakoskim, Maidom Hećimovićem, Tamarom Milanović i bendom Doktori, boriti za pobedu.

MjuzNews: Kako se osećaš pred super-finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

Lukijan: Trenutno sam došao kući u Banjaluku na par dana da se odmorim i u porodičnom okruženju  napunim baterije za  superfinale. Osećam veću dozu odgovornosti pred nastup u Areni. Trema je kod mene prisutna jer ne bih voleo da kao jedini iz Emininog tima ne opravdam sav njen trud, rad i vreme koje je uložila u proteklom periodu u nas... Ipak, očekivanja publike koja me je dovela do superfinala daju mi snagu i želju da se pokažem u najboljem svetlu.

MjuzNews: Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

Lukijan: Zadovoljan sam svim svojim nastupima; pevao sam domaću i stranu muziku. Najbolji nastup je moja obrada pesme “Sve moje zore” ali i Eminine pesme “Još ti se nadam” jer je to je moj pristup muzici, da od orginalne verzije pesme napravim drugačiju obradu, a to se publici svidelo. Najlošiji nastup je pesma “Brod u boci” jer sam imao problema sa preslušavanjem, tako da sam na početku bio nesiguran.

MjuzNews: Opiši u 3 reči proteklih nekoliko meseci u X Factoru.

Lukijan: Izazov, borba i iskustvo.

MjuzNews: Najsmešnija situacija/događaj tokom X Factora koja ti se desila ili kojoj si prisustvovao je...

Lukijan: Kada je Una Senić snimala kadrove za emisiju X patrola sa Doktorima ali i sa mnom. Njih je izvela napolje bose, u pidžamama, poređala ih kao vojnike i morali su da slušaju njene naredbe. Una Senić nas je svojim novim idejama uvek zasmejavala.

MjuzNews: Ako pobediš, šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

Lukijan: Zagrliti moju porodicu: brata, sestru, majku i oca, jer bez njih i njihove podrške ne bih bio ovde gde sam.

Sutra vam predstavljamo trećeg super finalistu, Tamaru Milanović!

Ostavi
komentar

Povezano