Zanimljivosti

30.04.2015.

X Factor: Počinje sledeća faza takmičenja "Kuće sudija" Željkova grupa
foto: X Factor PR Photo
X Factor: Počinje sledeća faza takmičenja "Kuće sudija"

Massimo pozvao Ninu Badrić, Željko Mirka Vukomanovića

U novoj epizodi “X Faktora” gledaćemo prvi deo uzbudljive faze takmičenja “Kuće sudija” u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima i njihovim gostima - ovoga puta u kućnoj atmosferi!

U nedelju od 21h na “Prvoj” gledaćemo sudije “X Faktora” Željka Joksimovića i Massima Savića u najtežoj ulozi do sada!  U ovoj fazi takmičenja žiri je, zbog težine zadatka, pozvao i specijalne goste koji će im pomoći pri ocenjivanju svojih kandidata, jer samo po tri takmičara iz svake grupe ide u sledeću fazu takmičenja! Kako saznajemo, Massimo Savić je pozvao svoju koleginicu Ninu Badrić, dok je Željko Joksimović poziv uputio dugogodišnjem prijatelju, producentu “X Faktora” i suvlasniku produkcije koja realizuje šou - Mirku Vukomanoviću.

U dve epizode koliko traje ova faza takmičenja gledaoci imaju priliku da zavire u luksuzne kuće i ostvare bliskost sa metorima. U kućnoj atmosferi mentori i njihovi gosti, pošto čuju kandidate, odlučuju ko zaslužuje da se nađe u najzahtevnijoj fazi takmičenja: emisijama uživo. U konačnoj odluci mentorima pomažu njihovi specijalni gosti: poznate ličnosti iz sveta muzičke industrije koji iskrenim savetima i komentarima pomažu svojim domaćinima. Zadatak nije ni malo lak: samo po tri takmičara iz svake grupe ide u sledeću fazu takmičenja, te je saopštavanje konačne odluke veoma emotivno iskustvo i za gledaoce.  Odabranih 12 kanidata potom nastupa u sledećoj, najuzbudljivijoj fazi takmičenja: emisijama uživo!  

Ostavi
komentar

Povezano