Zanimljivosti

02.04.2014.

X Factor: Pet audicija nakon kojih je žiri ostao bez teksta Kristina Kovač
foto: Youtube screenshot
X Factor: Pet audicija nakon kojih je žiri ostao bez teksta

Iako je X Factor emisija u kom se traga za izuzetnim talentom koji poseduje ono što bismo mogli nazvati „kompletan paket“ a što podrazumeva: odličan glas, muzikalnost, harizmu, originalnost, sceničnost i još na sve to ono „nešto“ što zovemo „X Factor“, ovaj show ne bi bio to što jeste bez kandidata koji se na audiciji nisu baš najbolje pokazali i koju su umesto aplauza i oduševljenja svojim nastupom izazvali smeh i „transfer neprijatnosti“ kako kod publike tako i među članovima žirija.

(ako nakon ovog teksta budete poželeli da pogledate 5 zaista najboljih momenata ove sezone, kliknite OVDE).

Danas smo za vas selektovali pet najvećih „bisera“ u želji da se sa vama prisetimo tih trenutaka u kojima žiri ili nije imao šta ili nije znao kako da istinu sopšti na što nežniji način. Bilo ih je dosta, neke je ubila trema, neki su naprotiv, bili veoma sigurni u sebe a neki su jednostavno, promašili audiciju. Bilo kako bilo, imajte u vidu da bez njih X Factor ne bi bio to što jeste. Svaka vam čast dragi naši biseri:

Četrdesetogodišnja Marija Milić je prema sopstvenom priznanju odlučila da prijavljivanjem za X Factor razbije monotoniju života i ako joj je samo to bio cilj deluje da je uspela. Njen video na YouTube-u ima peko 165k pregleda, Kristina joj je rekla da peva kao „ukrainska veštica“ a iako je dobila 4 ne Marija je nakon silaska sa bine izjavila da je prezadovoljna svojim nastupom a to je, priznaćete, ipak najvažnije! Svaka čast Marija.

Milana Drljača je za svoje prvo predstavljanje žiriju odabrala ni manje ni više nego Aliciu Keys i njen veliki hit i izuzetno pevački zahtevnu pesmu „Fallin“. Malo je reći da ova audicija nije prošla baš najbolje ali ako imate u vidu Milena ima svega 14 godina cela stvar postaje daleko manje strašna pa čak ni 4 ubedljiva ne koje je dobila od žirija.

Naravno, ne bi bilo fer ne pomenuti ubedljivo i bez konkurencije najbizarniji nastup ove godine, audiciju stvorenja pod maskom koje se predstavilo pod pseudonimom Frenzy Ness a za koje smo ubrzo shvatili da je zapravo Milić Vukašinović. Iako je za ovaj svoj ispad Milić kasnije dao neko objašnjenje nama je ostalo nejasno šta je pisac, u ovom slučaju poznati rokenrol muzičar, hteo da kaže... Procenite sami i setite se ovog, ni malo smešnog, (crnog) bisera...

Dvadesetjednogodišnji Mihajlo Mijić iz Sombora je pre svoje audicije izjavio da mu je najvažnije da se ne izblamira. Ups... OK, nećemo reći ništa, pogledajte sami...

Mladenu Miljkoviću nije pomoglo ni to što je odabrao pesmu članice žirija ni odlična gluma – žiri ga je bez mnogo pardona počastio sa 4 ne. Citiraćemo Željka: „Mladene, gluma i sve je u redu“.

Ostavi
komentar