Zanimljivosti

24.12.2013.

X Factor: Odlično pevanje, suze i mnogo iznenađenja! Kristinina grupa
foto: Luka Pilipović
X Factor: Odlično pevanje, suze i mnogo iznenađenja!

Kandidati fenomenalni, žiri na teškim mukama

U večerašnjoj epizodi X Factora publici su se predstavili takmičari čiji su mentori Željko Joksimović (stariji od 27 godina) i Kristina Kovač (grupe).

Pored toga što smo imali priliku da vidimo 12 zaista izvanrednih nastupa, upečatljiv je drastičan napredak svih takmičara kako u vokalnom tako i u scenskom smislu što jasno govori o tome da su se mentori ozbiljno latili posla već od prvog dana.

Da je odluka produkcije da Kristini pripadnu grupe izuzetno mudra dokaz su nastupi svih šest pevačkih sastava koji su, iako se mnogi od njih poznaju tek nekoliko dana, zvučali skladno, uigrano, moderno i više nego profesionalno. Željko je, na iznenađenje mnogih, svoje strogo lice iz emisija sa audicijama, zamenio gotovo očinskim stavom prema kandidatima u svojoj grupi i bilo je jasno da mu je opraštanje od onih koji ne idu dalje izuzetno teško palo.

U obe grupe mentori su se nakon nastupa suočili sa izuzetno teškim odlukama u čemu su im donekle pomogli mentori gosti, Leontina Kristini a Toni Cetinski Željku Joksimoviću. Sukob mišljenja dvojice kolega i prijatelja oko Maida Hećimovića doveo je skoro do svađe ali su na kraju uspeli da pronađu zajednički jezik i prave razloge za odluke koje su doneli.

U finale, dalje idu u Kristininoj grupi: 4U, Doktori i H2O a u Željkovoj grupi Maja Luis, Mladen Lukić i Daniel Kajmakoski. Njih ćemo, zajedno sa „kolegama“ koji su dalje prošli prošlog utorka, uskoro gledati u LIVE emisijama kroz koje će svako od njih pokušati da se izbori za pobedu.

Ukoliko bismo želeli da izdvojimo neke od nastupa to bi svakako, izmeđuostalih, bio i nastup Mladena Lukića koji je, potpuno neočekivano, izveo Luisovu čuvenu pesmu „Ne kuni me, ne ruži me majko“, zatim fantastičan nastup Doktora koji su brilijantno izveli hit sastava Maroon 5 „She Will Be Loved“ ali i emotivni izliv Maida Hećimovića u klasiku Bijelog Dugmeta „Loše vino“.

Naravno, ne zaboravite da za kandidate koji večeras nisu prošli igra ipak nije u potpunosti završena budući da ćemo u narednim danima moći da glasamo za one za koje smatramo da su trebali proći dalje a jedan iz svake grupe će i dobiti još jednu šansu. Podsećamo ovom prilikom, da je jedna od najproslavljenijih pobednica američkog X Factora, Melanie Amaro, takođe nakon kuće sudija poslata kući od strane njenog tadašnjeg mentora Simona Cowella, da bi nakon svega par dana on svoju odluku promenio vrativši je u takmičenje iz kog je izašla kao pobednik. Dakle, ništa nije gotovo i sve je moguće zato glasajte za svoje favorite i pratite X Factor u nedeljama koje slede!

Za intervju sa Mladenom, kliknite OVDE, sa Majom Luis OVDE, sa Maidom OVDE, sa Arminom OVDE, sa Katarinom Manojlović iz 4U OVDE

 

Ostavi
komentar

Povezano