Zanimljivosti

02.09.2013.

X Factor: Nova šansa za talente koji do sada nisu imali sreće X Factor, isped Kombank Arene
foto: PR Photo
X Factor: Nova šansa za talente koji do sada nisu imali sreće

Znate kako se uvek, kad se završi neki talent show, ljutimo što je pobedio „ovaj“ kandidat, a „onaj“, što pet puta bolje peva, nije prošao? Pa se svađamo po društvenim mrežama, nagađamo o razlozima nečije pobede i izmišljamo zamerke pobedniku. I ko god da pobedi, uvek će biti onih koji se neće složiti sa krajnjim ishodom. To je jedna strana medalje – kako reaguje publika. Drugi deo priče se odnosi na činjenicu da u svakom takmičenju postoji samo jedan pobednik i mnogo onih koji su jednako kvalitetni a koji na kraju – ostanu bez pobedničkog trona. Slaba im je uteha to što je „sve to samo igra“ i mnogi nakon neuspeha odustaju od svojih snova, bilo zato što se razočaraju ili zato što se nova šansa jednostavno više nikada ne ukaže.

X Factor je jedan od najpoznatijih talent emisija za takmičenje pevača, po mnogo čemu poseban, (o čemu smo naširoko pisali) a jedna od prednosti ove emisije posebno nam je skrenula pažnju. Radi se o tome da X Factor daje šansu pevačima koji su se ranije oprobali u nekom drugom show-u a koji, sticajem okolnosti, nisu uspeli da dođu do pobede. Setimo se mnogih sjajnih takmičara za kojima smo (pa, ponekad i bukvalno) plakali! Svi oni, zahvaljujući X Factoru, imaju novu, do sada najveću, šansu da pokažu šta znaju i možda konačno uzmu pobedu koju zaslužuju!

Pred-audicije su završene, a kako saznajemo od ljudi iz MBK produkcije koja je vlasnik licence za X Factor za naš region, broj prijavljenih kandidata je prevazišao sva očikavanja. Mnogi nekadašnji učesnici drugih takmičenja odazvali su se pozivu organizatora i odlučili da iskoriste ovu sjajnu priliku koju im X Factor pruža. Koja, poznata, ali pomalo zaboravljena lica, ćemo gledati od jeseni na televiziji PINK za sada ostaje tajna, kao i ko će činiti četvoročlani žiri prve sezone! Iščekivanje je podignuto do nivoa usijanja ali nam ne preostaje ništa drugo nego da čekamo zvaničnu objavu produkcije. Ukoliko znate da je MBK zaslužan za sjajne 4 sezone multi-talent show-a Ja imam talenat, jasno je da nema nesta za brigu. 

Da pročitate intervju sa PR menadžerkom Milenom Popović, kliknite OVDE.

Ostavi
komentar

Povezano