Zanimljivosti

03.03.2014.

X Factor: Nakon sutrašnjeg showa znaćemo imena 5 superfinalista! Lukijan Ivanović
foto: Luka Pilipović
X Factor: Nakon sutrašnjeg showa znaćemo imena 5 superfinalista!

Sutra, u utorak 4. marta, na televiziji PINK, sa početkom u 21h, očekuje nas osmi LIVE show prve sezone X Factora na kraju kog ćemo imati imena pet superfinalista!

Nakon sedam LIVE emisija u takmičenju su još uvek: Doktori (iz grupe Kristine Kovač), Tamara Milanović i Ilma Karahmet (iz grupe Kikija Lesendrića), Lukijan Ivanović (iz grupe Emine Jahović), i Daniel Kajmakoski i Maid Hećimović (iz grupe Željka Joksimovića). Drugim rečima, od 12 takmičara, koliko ih je nakon faze „kuće sudija“ prošlo u fazu „LIVE shows“, u igri za pobedu je još uvek njih šestoro a večeras se opraštamo od jednog od njih.

Veliko finale zakazano je za 23. mart u Kombank Areni.

Proteklih nekoliko meseci, koliko pratimo ovaj, najpopularniji TV format za takmičenje pevača- amatera, proteklo je u znaku: dobrih glasova, iznenadnih povrataka ali i odlazaka, „svađa“ među članovima žirija i Daniela Kajmakoskog koji se još na audiciji etablirao kao ozbiljan kandidat za pobedu zadržavši ovu, nezvaničnu, „titulu“ do danas.

Ovog utorka na redu su pesme mentora. Ako je suditi po postovima na FB-u, Maid će pevati Željkovu pesmu „Ko da ne postojim“ a Daniel je izjavio da će izvesti svoju omiljenu Željkovu pesmu.

“U početku smo se dvoumili koju pesmu da izaberemo, ali smo posle prve probe lako odlučili! Privatno obožavam pesmu koju ću pevati I potrudiću se da publika I moj mentor Željko bude zadovoljan! Pripremamo sjajan nastup, videćete!” – kaže popularni Makedonac, dok njegov kolega Lukija Ivanović naglašava da se rad uvek isplati: “Trud i rad se zaista isplate, hvala žiriju što su me onako iskritikovali pre dve emisije, potrudio sam se da budem bolji! Jako sam bio zadovoljan u prošloj emisiji, čim je Željko rekao da je bilo super, ja sam odahno. Drago mi je da nije bilo nikakve “svađe” između mentora kad je moj nastup u pitanju i verujem da ću i ovog puta ispuniti očekivanja, prvo publike i mog mentora Emine Jahović, a potom i svih ostalih članova žirija. Ove nedelje sam naporno vežbao i veoma se radujem sutrašnjoj emisiji!"

Ostavi
komentar

Povezano