Zanimljivosti

30.12.2013.

X Factor: Mini - intervju sa Mladenom Lukićem Mladen Lukić
foto: Youtube screenshot
X Factor: Mini - intervju sa Mladenom Lukićem

"Da mogu, u takmičenje bih vratio Maida"

Mladen Lukić se kroz dosadašnje nastupe u X Factoru izdvojio kao jedan od najinteresantnijih kandidata u konkurenciji koja je izuzetno (čak možda i neočekivano) jaka, a njegovo izvođenje Luisove čuvene pesme „Ne kuni me, ne ruži me majko“, u epizodi "kuće sudija" otopilo je i najizbirljivija srca.

Jasno je da od Mladena možemo očekivati vrhunsko pevanje, puno emocija i žanrovsko – stilska iznenađenja i u tom smislu, sigurni smo da mnogi jedva čekaju njegova izvođenja u dolazećim live nastupima. Ovih dana smo imali prilike da sa njim popričamo o onome što smo do sada čuli a pitali smo ga i kako se priprema za izazove koji slede:

MjuzNews: Mnoge je tvoj izbor pesme u epizodi „kuće sudija“ iznenadio. Da li si rizikovao ili si bio sasvim siguran u uspeh?

Mladen: Izbor pesme je za mene bio skroz logičan obzirom da zaista mislim da u našoj domaćoj muzici ima puno soula i da samo treba malko kopati, dodati nešto moderno i eto... Lično ne mislim da sam rizikovao jer još uvek nisam došao do stadijuma kalkulacije, možda nikada i neću, samo sam pratio ono što volim. Naravno, spreman sam i na osudu jer u našoj zemlji postoji više ozbiljnih kritičara muzike sa stavom akademika nego pismenih ljudi. "Eno ga onaj mali,osetio lovu i odma’ prešao u narodnjake... (smeh)". Nije baš tako, naša muzika se u svetu mnogo ceni i voli.

MjuzNews: Koga bi, od takmičara iz tvoje grupe koji su sinoć napustili takmičenje, da možeš, vratio nazad?

Mladen: Vratio bih Maida Hećimovića jer mislim da mu je apsulutno mesto u daljem takmičenju. Prvenstveno jer je predivan i drag čovek a ono što meni posebno prija je količina njegove ljubavi prema pevanju a pritom to i odlično radi. Maid najbolje peva moju omiljenu sevdalinku koju sam mu stalno tražio da peva dok smo snimali.

MjuzNews: Kako se pripremaš za LIVE i šta da očekujemo?

Mladen: Limun, čaj, vitamini pa posle vežbanje teksta pesama što mi užasno teško ide i na kraju rad sa mentorima na nastupu, izvođenju itd... Ume da bude naporno, čak i sama pomisao na to koliko vremena treba posvetiti nastupu od dva i po minuta pada teško (smeh), ali valjda to tako ide, polako se navikavam.

Ostavi
komentar

Povezano