Zanimljivosti

23.11.2013.

X Factor: Konkurencija sve jača kandidati sve kvalitetniji Maid Hećimović
foto: Youtube screenshot
X Factor: Konkurencija sve jača kandidati sve kvalitetniji

Da izreka: „Kroz Bosnu ne pevaj, (kroz Srbiju ne igraj a kroz Makedoniju ni ne pevaj ni ne igraj – smejaće ti se), nije bez osnova, u posledjih nekoliko nedelja dokazivali su nam: Ilma Karahmet iz Kiseljaka, Haris Ćato iz Sarajeva, Lukijan Ivanović i Vanja Mišić iz Banja Luke i Armin Malikić iz Banovića a prošlog utorka upoznali smo i simpatičnog Maida Hećimovića iz Orašja koji je sjajno izveo pesmu Zdravka Čolića „Noć mi te duguje“.
 
Iako je na samom početku naglasio da ga „malo boli grlo“, ovu tešku pesmu izveo je odlično ostavivši snažan utisak na kompletan žiri uključujući i Kristinu Kovač koja važi za najstrožeg člana žirija čiji se muzički ukus prilično razlikuje u odnosu na kolege koji sa njom sede za sudijskim stolom.
 
Osim što je imao dobar nastup, Maid je pokazao i da je moguće pevati pesmu jednog tako karakterističnog umetnika kao što je Čola, a ostati svoj  i ne upasti u zamku imitacije.
 
Bez imalo preterivanja, iz nedelje u nedelju, kandidati su sve kvalitetniji a konkurencija sve jača i postaje nemoguće izdvojiti jednog od kandidata kao „favorita“.
 
Upravo zato će biti sve interesantnije pratiti X Factor u nedeljama koje dolaze jer još uvek nismo videli sve takmičare i lako se može desiti da ćemo neke od najbolojih tek upoznati.
 
Sledeća epizoda je u utorak, 26. novembra u 21:15 na televiziji PINK.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano