Zanimljivosti

11.01.2014.

X Factor: Intervju sa Aleksandrom Sekulić Aleksandra Sekulić
foto: Luka Pilipović
X Factor: Intervju sa Aleksandrom Sekulić

Samo vi odlučujete da li će se Saška vratiti u takmičenje!

Aleksandra Sekulić je X Factor napustila nakon faze judges houses ali takmičenje za nju možda još uvek nije završeno. Ukoliko publika putem SMS glasanja tako odluči, Saška će se sledećeg utorka vratiti u igru i ravnopravno sa ostalim finalistima dobiti priliku da se bori za pobedu. Saškina konkurencija su Maid, Jana i Luka i Miloš Bajat:

MjuzNews: Zašto baš X Factor?

Saška: Prijavila sam se za X Factor, jer sam potajno oduvek želela da budem deo takvog takmičenja, ali do sada nisam imala dovoljno hrabrosti i samopouzdanja da se prijavim. Onda se uturbulentnoj 26. godini dogodio preokret zbog kog sam se upustila u sve ovo. Svakako je tome doprinela podrška porodice i prijatelja.

MjuzNews: Tvoja audicija je prikazana zajedno sa nastupima još tri devojke tako da publika nije imala prilike da je u kompletu vidi. Prepričaj nam kako si se osećala dok si pevala, šta ti je prolazilo kroz glavu i kako si doživela komentare žirija?

Saška: Gledaocima je prikazan nastup četiri devojke koje lepo izgledaju ali čije ličnosti i nisu baš verno prikazane tom prilikom. Drago mi je da smo kroz dalji tok takmičenja i kasnije kroz emisiju X Patrola ipak prikazane verodostojnije.Dok sam pevala imala sam neverovatnu tremu. Nije to bila klasična trema već neopisiv koktel uzbuđenja, straha, želje da se pokažem i dokažem i da budem na visini zadatka za tih par minuta. Od tog koktela mamurluk se teško leči (smeh). U nekom trenutku sam rekla sebi: „Ovo si želela, sad skupi snagu i teraj dalje“, ne možeš da propadneš kroz rupu, hvala bogu, možeš samo da otklizaš niz stpenice (smeh). Komentare žirija sam doživela jako emotivno, mada sam se trudila da se to ne vidi jer je jako ružno da vas neko kritikuje, a da vi pokazujete kako se ne slažete sa tuđim mišljenjem koje je pritom jako cenjeno. Mislim da sam dobila iskrene komentare i prilično su mi pomogli da dalje unapredim svoje ponašanje. Naravno da sam u sebi malkice pocrvenela kada mi je Željko Joksimović rekao da po harizmi i ekspresiji podsećam na Severinu, koju lično smatram jako šarmantnom ženom.

MjuzNews: Verovatno ćeš se složiti sa ocenom da je tvoj nastup u judges houses bio za nekoliko klasa kvalitetniji i snažniji od audicije. Šta misliš, zbog čega su se sudije nakon audicije složile da ideš dalje a zašto ti je Kiki nakon što su pokazala mnogo više rekao „ne“?

Saška: Mislim da je za moj prolazak bio presudan moj karakter, što su mi u nekoliko navrata i rekli. Vrlo sam odgovorna i voljna za svaku vrstu saradnje i umem da slušam iskusnije ljude, što se na kraju i pokazalo kao dobro. Dakle, slušajte starije, neceete pogresiti (smeh).

MjuzNews: Da li te je iznenadilo što si baš ti (od devojaka iz tvoje grupe koje nisu prošle judges houses) dobila najviše glasova publike i mogućnost da se eventualno vratiš utakmičenje?

Saška: Iskreno, jako me je iznenadilo jer su Hristina i Katarina, devojke sa kojima sam bila u konkurenciji, neverovatni vokali, a pre svega sjajne osobe. Nemam šta da kažem drugo, osim hvala publici!

MjuzNews: Prema tvom mišljenju, najbolji pevač/pevačica svih vremena je...

Saška: Teško pitanje, ali kada bih morala da izdvojim jednu onda bi to bila Whitney Houston. Dobro, lažem... Zdravko Čolic, ne mogu, a da ga ne pomenem (smeh).

MjuzNews: Kako komentarišeš Mladenovo ispadanje već u prvom LIVE-u?

Saška: Jako mi je krivo što je ispao, jer je drugu pesmu u duelu („Rijeka suza i na njoj lađa“) otpevao tako emotivno i divno da smo svi u plakali, tako da je kod nas lila rijeka šminke i maskare (smeh). Ali moram da pohvalim i Aleksandru koja se lavovski izborila za svoje mesto.

MjuzNews: Znamo da pesme za LIVE biraju mentori, ali ako se vratiš, šta bi volela da pevaš prvo?

Saška: Pesme biraju mentori, ali u skladu sa željama takmičara. Ukoliko me publika vrati, mislim da bih ubedila Kikija da pevam nešto gde bih mogla da pokažem svoje umeće igranja i energiju koju posedujem. Obavezan vatromet, plesači, konfete i pegaz...

MjuzNews: Ukoliko te publika ne vrati, da li ćeš nastaviti da se baviš pevanjem?

Saška: Nisam o tome još razmšljala, jer je moja ljubav prema muzici dosta rasplinuta po žanrovima i morala bih malo da sednem sama sa sobom i proćaskam koji bi muzički pravac prihvatio ovo muzičko siroče tj. mene.

MjuzNews: Tvoj favorit, od takmičara koji su još uvek u igri je...

Saška: Ne smem da kažem, zamrzeće me sve žene (smeh).

Ostavi
komentar
  • 12.01.2014, 17:53h Nick - Mislim da NE treba da se vrati, jer je i sama rekla sve u odgovoru na pitanje UKOLIKO TE PUBLIKA NE VRATI, DA LI CES NASTAVITI DA SE BAVIS PEVANJEM? Nisam o tome još razmšljala, jer je moja ljubav prema muzici dosta rasplinuta po žanrovima i morala bih malo da sednem sama sa sobom i proćaskam koji bi muzički pravac prihvatio ovo muzičko siroče tj. mene.

  • 12.01.2014, 15:28h Kata - smekerka

  • 11.01.2014, 23:56h Dada - Njen favorit je Daniel,a zamrzece je sve zene jer joj nije samo favorit ;) Inace odlicna je!

  • 11.01.2014, 21:04h Saska - Hahaha,Daniel je njen favorit!

  • 11.01.2014, 20:34h Mira - Svaka cast. Ti si moj favorit za povratak, a i za finale. Najbolja si!

  • 11.01.2014, 20:28h Magdalena - aleksandra je beskarjno sarmantna i odlicno peva! Samo napred!

  • 11.01.2014, 19:08h Petar - Aleksandra je najbolja! Nadam se da cemo te jos gledati i slusati i da ces doci do finala! Mwa