Zanimljivosti

05.11.2013.

X Factor: Druga epizoda večeras (5.11.) na PINK-u X Factor, jedan od kandidata
foto: Luka Pilipović
X Factor: Druga epizoda večeras (5.11.) na PINK-u

Grupa, "svetski talenat" i momak koji peva i izgleda kao devojka

Ako je suditi prema kratkoj najavi koju je produkcija X Factora pred drugu epizodu pustila na servisu YouTube, večeras ćemo videti mnogo zanimljivih kandidata a među njima i prvu pevačku grupu u dosadašnjem toku takmičenja.

Prošle nedelje, čini se najjači utisak, ostavila je trinaestogodišnja Ilma Karahmet, a da li će se večeras pojaviti neko ko će baciti senku na njen nastup i ogromnu popularnost koju je doživela u proteklih sedam dana – ostaje da vidimo.

Kristinu Kovač je neko od takmičara koje ćemo videti u drugoj epizodi, apsolutno oduševio do te mere da je izjavila da su joj krenule suze od uzbuđenja što se našla na istom mestu sa pravim svetskim talentom! Eminu je neko od kandidata uspeo da rasplače a videćemo da li je istoj osobi uspelo da potrese i Kristinu i Eminu ili su odreagovale na dva različita nastupa.

Bilo je, izgleda i „bisera“ bez kojih X Factor ne bi bio to što jeste, a mediji su ovih dana burno najavili Stefana Kokovića koji je pažnju privukao i pre samog pojavljivanja u X Factoru i to mudrim marketinškim potezom. Stefan je naime na snimanje audicije došao sa popularnim parom Anom Štajdohar i Nikolom Demonjom od kojih je dobio podršku a taj njihov potez bio je odlična PR tema pa je Stefan dospeo u fokus javnosti gotovo nedelju dana pre emitovanja njegovog nastupa. Ako je sudeći prema videu u kom izvodi čuveni hit Shontelle „Impossible“ kojim se proslavio pobednik protekle sezone britanskog X Factora, James Arthur, Stefanu će uz podršku poznatih prijatelja trebati i mnogo sreće.

Ipak, najveću pažnju medija dobila je vest da će se u drugoj epizodi pojaviti momak iz Makedonije koji se oblači kao devojka. Pored ženskog stajlinga ovaj kandidat je sudijama prezentovao i svoj „ženski“ glas ostavivši ih u potpunom čudu. Da li su reakcije bile pozitivne ili negativne ostaje da vidimo večeras.

X Factor je večeras (utorak, 5. novembar) na programu televizije PINK od 21:15.

Ostavi
komentar

Povezano