Zanimljivosti

29.08.2013.

X Factor: Danas (31.8.) poslednja pred-audicija u Beogradu! X Factor, Novi Sad, pred-audicija
foto: X Factor PR Photo
X Factor: Danas (31.8.) poslednja pred-audicija u Beogradu!

Ne imitirajte poznate pevače!

Nakon Budve, Sarajeva, Banja Luke, Skoplja (kom je, zbog ogromnog interesovanja, dodeljen dodatni dan!), Niša i Novog Sada, X Factor pred-audcije konačno stižu i u Beograd!

Za prestonicu je predviđeno čak tri dana tokom kojih će stručna komisija saslušati sve prijavljene kandidate i doneti odluku o tome ko od njih prolazi dalje i dobija priliku da svoje pevačke sposobnosti pokaže pred članovima žirija na audicijama koje slede u septembru. Beogradske pred-audcije se održavaju u četvrtak, (29. avgust), danas (petak, 30. avgust) i sutra (subota, 31. avgust) u Kombank Areni i svakoga dana počinju u 10am.

Kako saznajemo od PR menadžerke X Factora, Milene Popović, interesovanje je veliko a linije za prijavljivanje će biti zatvorene tek u subotu 31. avgusta. Takođe, organizatori naglašavaju da čak i ako niste stigli da se prijavite putem telefona ili online (klik OVDE), možete direktno doći na pred-audiciju u Beogradu. Prednost izlaska pred komisiju svakako imaju oni koji su se prijavili, što je velika olakšavajuća okolnost na masovnim audicijama kao što je ova, “međutim, ukoliko neko zaista želi da učestvije u takmičenju, a nije stigao da se prijavi neka slobodno dođe”, poručuje Milena. Nije isključeno da će Beogradu, u slučaju da interesovanje ostane na ovom nivou do subote, biti dodeljen još jedan, četvrti dan!

Kad su do sada održane audicije u pitanju, organizatori su prezadovoljni brojem i kvalitetom prijavljenih takmičara u svim gradovima. „Nezahvalno je u ovom trenutku govoriti koji grad je na nas ostavio najjači utisak, ali svakako nam je drago što smo u Makedoniji, gde vlada zaista ogromno interesovanje odlučili da produžimo pred-audicije kako bi svi zainteresovani imali priliku da pokažu svoj pevački talenat. Takođe, mnogo čekujemo i od Srbije“ navodi Milena.

Takmičarima se savetuje da izaberu pesmu koja NIJE previše zahtevna, jer trema, koja je neminovna u takvim situacijama, uvek utiče na kvalitet izvođenja i može vam se desiti da zbog preteške pesme ne prođete u sledeći krug iako imate sve predispozicije da učestvujete u ovom takmičenju. Takođe važan savet je da ne imitirate poznate pevače, već da budete originalni i svoji. Bitno je i da maksimalno savladate tremu, da budete dobro raspoloženi i da verujete u sopstveni uspeh. Ove i mnoge druge, korisne, savete o tome kako da se na najbolji način pripremite za audiciju, pročitajte klikom OVDE.

Podsećamo da je produkcijska kuća MBK, vlasnik licence za X Factor za naš region, zaslužna i za sjajan šou za takmičenje talenata iz raznih oblasti "Ja imam talenat" koji je u Srbiji doživeo već četiri sezone i peta je u pripremi. Drugim rečima, radi se o uigranom timu koji će ovoga puta sva svoja iskustva usmeriti na pevačke talente a krajnji ishod će biti šansa za najboljeg među njima da na regionalnoj sceni napravi zapaženu karijeru.

Srećno!

Ostavi
komentar

Povezano